Huskatter

NO*Condotti's Birmaoppdrett

Huskatter - Kastrater

Hannkatt:

 

Tito - HCS as 0922

 

 

Født: 23. mars 2010

 

Farge: Blåsølvtabby (HCS as 0922)

 

Tito er elste pus i hjemmet og er "sjefen". Han er livlig, pratesyk, rampetegutt. Men han er også veldig tålmodig, og har et helt unikt temprament.

 

Han er veldig glad i de andre pusene. Vasker, steller og passer godt på de andre. Han er spesielt glad i vår kjære Daisy huskatt. Vi er ubeskrivlig glad i denne tøffe kastrat gutten! :-)

 

Tito har deltat på Sunnmørskatten, der han har fått flotte kritikker, enstemmig BEST IN SHOW (BIS) korthår huskatt 3 ganger.

 

Han ble også nr. 11 på åretskatteliste 2012.

 

Se flere bilder ved å trykke på kanppen "Bilder".

 

Hunnkatt:

 

Daisy

 

Født: 5. april 2013

 

Farge: Skillpadde

 

Daisy var vi så heldige å få hente hjem til oss i juli 2013. Daisy er ei fantastisk, festelig og nydelig puse jente. Hun har selvtillit på topp. Hun er rampete bestemt og nysgjerrig, leken, bare god og veldig kosete<3 Hun er omtenksom, elskelig vesen denne herlige puse jenta. Som nyter kastrat livet fullt ut :-)

 

Hun går fint i lag med alle pusene i hjemmet. Hun er veldig glad i Amora som har tatt litt "morsrollen".

 

Hun har tatt godt vare på kattungene den tiden vi har hatt kull her hos oss.Hun er like mye lekekamerat som reserve mamma for vår herlige Maximus.

 

Vi takker Siw R. Lødemel m/ familie for enda ei god-jente :-)

 

Se flere bilder ved å trykke på kanppen "Bilder".

 

Penny

 

Funnet: 27. august 2018

( 12 - 14 uker )

 

Farge: Sort med hvitt

Penny har en litt annen historie en de andre pusene. Hun fant jeg i en grøftekant i Furene sent en kveld i august 2018. Da var hun ca. 12- 14 uker gammel. Fin i pels, kontaktsøkende, sulten og litt mager. Hun fikk vaksine,ormekur og helsesjekk hos Ørsta og Volda Dyreklinkk. Og var denne tiden i karantene på soverommet.

 

Når Penny fikk hilse på de andre gikk hun rett bor og hilset på dem. Ikke redd i det hele. Til og med sjefen sjølv Tito la seg ned frem for henne, da var hun godtatt. Tøff jente dette😻

 

Penny er kjempekosete. Legger seg så nært ansiktet mitt som mulig. Helst med snuten mot munnen min. Hun er også leken, nygjerrig, kreativ og utforskende. Favoritt leken er en rosa lekemus som hun tar med seg over alt.

 

Hun og Athena har blitt så gode venner. Bra for Athenas utvikling at hun har noen på sin egen alder å leke med.

 

Se flere bilder ved å trykke på kanppen "Bilder".

Copyright © 2011-2019 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved