Kastrater

NO*Condotti's Birmaoppdrett

Hellig Birma Oppdrett

Kastrater

Hellig Birma

CH NO*Ped Alba Amora

Farge: SBI n 21 - Bruntabby


Født: 19. januar 2011


Far: CH Shapur Cassanova NO - SBI n 21

Mor: CH (N)Slettmos My Beautiful Reward -

SBI n 21


Kastrert - 4. mars 2019


Linjene er gentestet / DNA - testetSe bilder, stamtavlen og utstilingsresultater ved å trykke på knappene:

Amora er ei leken og nysgjerrig jente, med mye selvtillit. Hun finner på mye moro. Elsker kos og steller alle de andre katte. Det er umulig å ikke bli gla i henne !


Amora har utrolig flotte bruntabbymerker. Hun har symetriske og fine sokker men lave. Nydlige kiler. En fantastisk øyenfarge som er dyp, dyp safirblå. Flott kropp, hale, dip, hode og øreplasering og "fingeravtrykk" på ørene. Mye pels når hun er i kondisjon og med et herlig gemytt.


Hun har fått 11 ndelige barn fortdelt  på 5 kull, og har hvert kjempeflink med sine små. Omsårgsfull, leken, flink med stell og kos. Like mye mamma som lekekamerat, noe jeg håper hun har ført videre :-)


Amora ble med på utstilling for første gang på Rosekatten 2011. Der hun fikk EX1 begge dager og ble BIV på sin første utstillingsdag.


På Sunnmørskatten 2013, fikk hun kjempeflotte bedømmelser og sin Champion tittel.

Amoras karriere som avlskatt er over og har fått sitt siste kull. Hun ble sterilisert 4. mars 2019.

PR NO*Condotti's Maximus

Farge: SBI b 21 - Sjokoladetabby


Født: 11. januar 2014


Far: Of Jekima's Lord Oberon NL - SBI b

Mor: CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21


Linjene er gentestet / DNA - testet


Kastrert


Se bilder, stamtavlen ved å trykke på knappene.

Vår kjære gode Maximus er fra eget oppdrett, han er sønn av Amora fra hennes første kull. Vi valgte å beholde han som kosekatt da han utpekte seg tidlig med et helt spesielt temprament.


Maximus elsker kos og lek, han finner på mye moro. Når vi har hatt kull i huset er Maximus flink å både steller og leker med de, og trivest i barnevakt jobben :-)


Maximus deltok på Sunnmørskatten 2016, der han fikk sin Premier tittel.


Han har et fantastisk herlig gemytt. Stor gutt, typsk birma nese, fint hode, nydelig øyenfarge. Fin størrelse på ører, mye pels, fluffy og myk. Fin lys farge i pels. Halen har flott lengde og farge. Hode har fin rund kontur.

Maximus har utvilklet seg til en flott birma, men trivdes desverre ikke på utstilling. Så han vil ikke bli stillt mer.

Huskatter

Tito

Farge: HCS as 0922 - Blåsølvtabby


Født: 23. mars 2010


Kastrert


Se bilder og utstillingsresultater ved å trykke på knappene.

Tito er elste pus i hjemmet og er "sjefen". Han er livlig, pratesyk, rampetegutt. Men han er også veldig tålmodig, og har et helt unikt temprament.


Han er veldig glad i de andre pusene. Vasker, steller og passer godt på de andre. Han er spesielt glad i vår kjære Daisy huskatt. Vi er ubeskrivlig glad i denne tøffe kastrat gutten! :-)


Tito har deltatt på Sunnmørskatten, der han har fått flotte kritikker, enstemmig BEST IN SHOW (BIS) korthår huskatt 3 ganger.


Han ble også nr. 11 på åretskatteliste 2012.

Daisy

Farge: Skillpadde


Født: 5. april 2013KastrertSe bilder ved å trykke på knappen.

Daisy kom til oss i juli 2013. Hun er ei fantastisk, festelig og nydelig puse jente. Hun elsker lek og spesielt laser. Litt rampete og nygjerrig. Men kommer gjerne å koser når hun selv finner på det.


Ved vår første to kull fungerte hun som reserve mamma for dem. Hun liker best vår Maximus, de leker mye i lag.


Vi takker Siw R. Lødemel m/ familie for enda ei god-jente :-)

Penny

Farge: Sort med hvitt


Funnet: 5. april 2013KastrertSe bilder ved å trykke på knappen.

Penny har en litt annen historie en de andre pusene. Hun fant jeg i en grøftekant i Furene sent en kveld i august 2018. Da var hun ca. 12- 14 uker gammel. Fin i pels, kontaktsøkende, sulten og litt mager. Hun fikk vaksine,ormekur og helsesjekk hos Ørsta og Volda Dyreklinkk. Og var denne tiden i karantene på soverommet.


Når Penny fikk hilse på de andre gikk hun rett bort til dem. Hun var ikke redd i det hele. Til og med sjefen selv Tito la seg ned frem for henne, da var hun godtatt. Tøff jente dette<3


Penny er kjempekosete. Legger seg så nært ansiktet mitt som mulig. Helst med snuten mot munnen eller kinnet mitt. Hun er også leken, nygjerrig, kreativ og utforskende. Favoritt leken er en rosa lekemus som hun tar med seg over alt, og det ser ikke ut som hun blir for gammel til den.


Hun og Athena har blitt så gode venner. Bra for Athenas utvikling at hun har noen på sin egen alder å leke med.

Les mer om våres avlskatter i menyen.

Copyright © 2011-2019 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved

Følg oss