Nyheter

NO*Condotti's Birmaoppdrett

Hellig Birma Oppdrett

Nyheter

22. september 2019:


En fantastisk utstillingshelg er over og resultatet var mer enn forventet! Utrulig kjekt å få hilse på nye og kjente. Spesielt CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) sin oppdretter Turid Botten =)
Pusene holder på å skifte til vinterdrakten, så de har forsatt litt lite pels. NO*Condotti's Athena - SBI b 21, NO*Condotti's Tarzan - SBI b og NO*Condotti's Rulle - SBI b 21 ble stillt begge dager.


Ekstra stolt er jeg av Rulle pus som ble NOM lørdag! <3  Eiere: Marit K. Hjorthol og Håvard Krøvel-Velle.Resultat:


NO*Condotti's Tarzan: EX 1 begge dagar i klasse 12.


CH NO*Condotti's Athena: Fikk Champion tittel (CAC av 2) og sitt første CACIB cert. Klasse 9 og 7.


PR NO*Condotti's Rulle: Fikk Premier tittel, NOM og første CAPIB cert. Klasse 10 og 8.Alle fikk meget flott og lovende bedømmelse og EX1 i tilegg til cert <3


Mer informasjon og bilder kommer seinere.


Og med det takker vi for en flott utstilling i lag med mange nære, kjente og nye. Jubilemsutstillingen til Sunnmørskatten var kjempeflott og gledar oss til neste gang :-)


Se de første bildene fra utstillingen på vår facbook-gruppe..11.september 2019:


Vår nydelige Zeus vom Perlenmeer DE - SBI c er blitt 6 mnd allerede. Han er en stor og matglad gutt på 3,3 kg. Fantastisk størrelse på ørene og plassering. En herlig silkemyk pels. Kompakt og tung i kroppen. Og med et nydelig vennlig gemytt. Dette er en sikkelig kosebamse <3 Se mange nye bilder av han i album. Og videoklipp på vår fb-gruppe.7. september 2019:


I dag flyttet Zeus vom Perlenmeer til oss. Han tat det veldig bra og er bare kose <3 Se nye bilder av han i album.4. september 2019:


Nye bilder av NO*Condotti's Athena, NO*Condotti's Tarzan og NO*Ped Alba Sofia i deres album. Tarzan og Sofia er blitt 6 mnd nå <327. august 2019:


I dag feirer vi Penny sin 1 årsdag. For ett år siden fant jeg Penny sittende langs veien og mjauet. Da tok jeg henne med meg hjem og fikk henne sjekket hos dyrlege. Hun fikk vaksine, ormekur og var i karantene på soverommet til vi var sikker på hun var fri for eventulle sykdommer. Penny ble akseptert med en gang av alle og ble NO*Condotti's Athena sin bestevenn. Jeg valgt og beholde henne da ingen eier melde seg etter flere forsøk. Penny fikk en rosa lekemus som ble farvoritten, den elsker hun like mye i dag. Hun er like leken som kosete. Og er forsatt Athenas bestevenn <3 Gratulerer med dagen, kjære Penny <322. august 2019:


I går var jeg på hyggelig besøk til NO*Condotti's Tantor - SBI b 21 og hans familie. Så kjekt og få se han igjen! <3 Han har tilpasset seg godt og vokst mye siden sist jeg så han. Han er stor i størrelse og lang i kropp, dette blir nok en stor gutt. Fluffy og lang i pels og flott hodeform. Spennende og se utviklingen hans videre <3 Se bilder av han i album.


Tusen takk til Ragnhild som har gitt han et så flott og godt hjem <317. august 2019:


Både CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b og alle hans barn flott tilbakemelding av begge dommere på Vestkystkatten. Pappas muskulære og sterke kropp, hode og profil har helt klart gått i gjennom. Fem av Kodas barn ble stillt og alle fikk skryt for dette <3


Koda fikk fantastisk skryt for sin kraftige og muskulære kropp, hode og nakke. Flott hode, profil, topp og bredde. Nydelige øyne, form og farge. Flott plassering på ørene og størrelse. I sommer pels. Ok presentasjon. Fin symetri. Flott pointed farge. Halen har fin lengde og form. Super fint temprament. Totalinntrykk er strong, powerful og nydelig type. CAP begge dagar :-)


NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 er svært lik sin pappa uten om tabbymønsteret. Super blå øyne og fargen kommer fint. Medium ører og sitter fint. Flott ører. Korekt tekstur i pels og kvalitet, fyldig, fin utvikling i tabbymønster. Flott i farge. God lengde på hale og form. Super kondisjon. Tung og kraftig kropp. Totalinntrykk lovely baby, nydelig temperament, søt og leken. Tarzan fikk EX 1 begge dager :-)


Nyeste tilskuddet NO*Ped Alba Sofia - SBI b fikk i likhet med søskenene skryt for sin flotte benstamme, bredde i bryst og nakke. Profil og panne i utvikling. Nydelig nå og lovende kinnben. Nydelige blå øyne. Fin størrelse og plassering. Ører sitter flott for alder og flott form. Pelsen er silkemyk. Nydelig farge, kontrast, tekstur og symetri. Fine hansker. Flott lengde på halen. Super kondisjon. Totalinntrykk er sweet lovely girl og vakker baby. EX 2 første dag og EX 3 andre dag. Sofia er forsatt i utvikling :-)


Som de andre fikk NO*Condotti's Athena - SBI b 21 mye skryt for sin muskulære kropp. Nydelig og medium i størrelse Flott hodeform, profil og hake. Nydelige kinnben. Flott øyefarge, form og plassering. Ørene sitter fint, flott form og medium i størrelse. Pelsen har nydelig farge, point farge og i kropp. Flotte sokker og kiler. God kontrast. Velstelt og silkemyk. Halen har fin lengde og form. Nydelig kondisjon. Totalinntrykk er super søt og veldig snill, Sweet + sexy tabby. Athena fikk CAC cert begge dager.

Som dommer Carolina Stoa sa til Athena: "Er du litt enkel du, er du litt enkel du ? ". Siden Athena lå der bare i armkroken hennes, det var helt greit :-)


Alle tabbyene fikk mye skryt for den nydelige sjokoladetabbyfargen sin. Men Rulle var den som sjarmerte Carolina Stoa mest med sitt brede ansikt. Kraftige og sterke kropp etter pappapus. Fint balansert og vært lovandes profil. Nydelige kinnbein og god hake. Nydelige øyne med flott blåfarge. Størrelse, form og plassering. Medium størrelse og sitter fint. Nydelig farge, point farge, kroppsfarge og kontrast. Halen har fin lengde og form. Kondisjon er god. Totalinntrykk er typisk birma type, Super nydelig, søt og snill. Rulle fikk CAP begge dager. Han er forsatt i utvikling :-)
Carolina Stoa hadde svært lyst og sende han i panel. Og sjekket både Rulle og Kodas barnebarn to ganger. Men siden Rulle hadde sommer pels, gikk han ikke videre.
Vi er mer en fornøgd med resultatet da vi kom for cert :)


- Alle skåret EX (excellent) på det meste. Men har lagt sammen og skreve om det som vart sagt og det som står i bedømmelsen frå begge dommere.Se bilder fra utstillingen under Show i menyen.


Mer informasjon om de andre kommer..12. august 2019:


I helgen var vi på Vestkystkattens utstilling i Kristiansund.Som ble NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 og NO*Ped Alba Sofia - SBI b første utstilling. Stor gjensynsglede var det og få treff CH Cinaman Boy av Ontario (Koda) igjen, som stillte i ny klasse. NO*Condotti's Rulle - SBI b 21 og NO*Condotti's Athena - SBI b 21 stillte for første gang i cert klasser.


Alle fikk lovendes og flotte bedømmelser. Men grunnet alt for fint vær den siste månden, for pelsen. Så den håper vi kommer igjen til neste utstilling i september på Sunnmørskatten.


Ekstra skryt for Kodas benstamme som har godt videre til alle has avkom. Kjekt for en dommer å få se så mange fra samme linjene. Til og med et barnebarn.


Les resultat her: http://condottis.net/show-2.html


Flere bilder og mer informasjon vil komme når jeg er ferdig med alle bildene.

Tilslutt takker jeg for en flott utstilling i lag med kjente, bekjente og nye. Utrolig kjekt og lærerikt !


Jeg oppfordrer alle til og ta turen på utstillinger og støtte klubbene. Utstillingene er åpne for publikum også. Håper på å treffe mange flere og nye på Sunnmørskattens utstilling 21. og 22. september 2019 :-)


Se de første bildene på vår fb- gruppe.2. august 2019:


Mange nye bilder av Zeus vom Perlenmeer i hans album. Zeus utvikler seg godt og er tung i kroppen. Elsker oppmerksomhet og lek. Herlig  gutt som utvikler seg fint <331. juli 2019:


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia - SBI b og NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 i deres album <3


Se videoer av Zeus vom Perlenmeer - SBI c på vår fb - gruppe <3


Nytt bilde av PR NO*Condotti's Maximus - SBI b 21, Tito og Daisy i deres album <328. juli 2019:


Nye bilder av NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 i hans album <326. juli 2019:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 og NO*Condotti's Athena - SBI b 21 i deres album <322. juli 2019:


Nye bilder av NO*Condotti's Jennifer - SBI n 21 og NO*Condotti's Rulle - SBI b 21 i deres album. Se videoklipp av Rulle på vår fb gruppe :-)


Nytt bilde av CH Cinamon Boy av Ontario - SBI b i hans album <317. juli 2019:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer DE - SBI c i hans album :-)14. juli 2019:


Med vind i pelsen fikk vi tatt noen bilder av Zeus vom Perlenmeer DE - SBI i går. Zeus er blitt over 4 månder nå <39. juli 2019:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer, NO*Ped Alba Sofia og NO*Condotti's Tarzan i deres album :-)8. juli 2019:


Mange nye bilder av Zues vom Perleenmeer i hans album <3


Nytt bilde av NO*Condotti's Tantor i hans album. Tusen takk til Raghild for koselig bilde av han <37. juli 2019:


Nye bilder av NO*Condotti's Athena - SBI b 21, NO*Ped Alba Sofia - SBI b og NO*Condotti's Rulle i deres album :)5. juli 2019:


Nye bilder av alle pusene i deres album. Inkl. Zeus vom Perlenmeer :-)


Nye bilder av NO*Condotti's Berlioz, NO*Condotti's Lumiére, NO*Condotti's Rulle, NO*Condotti's Tiana og NO*Condotti's Tantor. Tusen takk til deres eiere for flotte bilder av dem <33. juli 2019:


Ny design på hjemmesiden.


Vår fantastiske avlshann Zeus vom Perlenmeer DE - SBI c er kommet til Norge. Mange tusen takk til Margarete fra oppdrettet Vom Perlenmeer for denne gullklumpen. Les mer om Zeus under avlskatter i menyen.


NO*Condotti's Tantor har flyttet til nytt hjem. Les om han på kull siden.


Vårt nye tilskudd i flokken NO*Ped Alba Sofia - SBI b har funnet seg til rette hos oss. Les mer om henne under avlskatter i menyen.19. juni 2019:


På grunn av fornying av design på Ped Albas hjemmeside ble jeg litt forsinket med å legge ut egne bilder. Tantor og Tarzan er over 15 uker. Tantor er reservert og er snart klar for nytt hjem. Tarzan blir hos oss. De leker og koser seg. De voksne pusene er gjerne med på leken. De spiser forsatt godt og har flotte vekter. Tantor har en vekt i dag på 2149g og Tarzan 2150g. De er alså det jevneste kullet i vekt jeg har hatt.16. juni 2019:


Tantor er reservert.11. juni 2019:


Vår kjæraste CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b har gitt oss 19 herlige puser til sammen (NO*Ped Alba - 11 barn og NO*Condotti's 8 barn). Koda har et helt unik vesen som han har gitt videre.


Han er kastret og vi syns han fortjener kun det beste. Et hjem der han kan få ver ute og få så mykje oppmerksomheit han berre kan drømme om. Det var ikke et enkelt valg vi tok, men er en dal av vårt ansvar som oppdretterer at alle våres puser skal få det best mulig.


I lag med Siw og Kodas opdretter Turid Botten ble vi eing om at han skal få bo i Kristiansund med mamman til Siw, Lisbeth og Werner. Der bor han også i lag med sønnen Felix, Alex (bror til Kitzy) og Lurven (bror til Sotus).


Nå i Pinsen sa jeg hade til Koda. Og turen hans gikk videre til Kristiansund. Koda gle rett inn i gjengen der og slo seg til ro raskt. Han får kose seg ute og er allerede utskjemt.
Det ble veldig tomt her uten Koda, ingen tvil om det!

Men trøster meg med at han har det helt purrfact der oppe.


Vi tenker å ta med Koda på Vestkystkatten i år. Spennendes i ny klasse og ny tittel.


Til slutt vil vi få takke både Koda og ikkje minst Turid som gav oss muligheten til ein så flott avlshann og all hjelp vi har fått med alle kull etter han. Vi er evig takknemmelige og håper forsatt på god kontakt videre. Etter Koda er 5 av hans barn videre i avl. Og Stream som er ferdig i avl. Vi ser fram til neste genrasjon som blir i løpet av neste år.


Koda fikk ny vaksine og helsesjekk på Ørsta Volda Dyreklinkk den 07.06.2019.


Se alle hans kull under kull i menyen og NO*Ped Alba.


Tusen takk til Siws søster Mona for bilder og video av Koda. Godt å få se han tilspasser seg så godt. Se bilder i album og videoklipp på vår fb-gruppe.


Mye spennendes som skjer i oppdrettet frem over, så bare følg med oss.10. juni 2019:


Kattungene er 14 uker i dag. Les mer om dem på deres side og se nye bilder av dem i album. Videoklippfb.4. juni 2019:


I dag er kattunger 3 mnd akkurat (13 uker i går). Store kraftige gutter begge to. Kosete og lekne. Og mat er det beste som finst. Tantor er ledig til kos/ evt. show til det rette hjem. Ta gjerne kontakt ved interesse. Herlig pus som har mye å gi. Dagens vekt er 1790g.


Tarzan høyt og lavt, passer til navnet. Han har en vekt idag på1817g.


Se mange nye bilder av dem i album og videoklipp på vår fb-gruppe.3. juni 2019:


Nye bilder av Amora, Athena, Maximus, Penny, Daisy og Tito i deres album.28. mai 2019:


I går ble kattungene 12 uker. De vokser fort og er kraftige og store gutter begge to. De leker mye med hverandre, typisk unge hanner. Men er også selvstendige. Noe av det kjekkeste som finst er å leke med halene til de voksne kattene.


Vi har begynt på RC Growth og det er helt fortreffelig.


Tøffingen Tantor er forsatt ledig til det rette hjem. Han er kosete og svært leken. Passer godt til familier med barn, men er ikke et krav. Veldig fluffy lang og mye pels. Stor i størrelse. Fint hode og mye pels i hale. Utstillingskvalitet. Mye personlighet i Tantor. I dag har han ei vekt på 1655 g.


Tarzan er noe roligere enn sin bror og styrer mye med egne leker. Men er gjerne med på lek i lag med de andre. Som Tantor er han tung i kropp. Men noe kortere i lengd. Tarzan er den eneste i denne kobinasjonen som har arvet øyefargen til Amora. Noe lysere enn Amora sine øyner. Tett og lang pels. Men ligger inn til kroppen og ikke like fullt så fluffy som Tantor. I dag har han ei vekt på 1687 g.


Nye bilder av dem i album. Se også videoklipp på vår fb-gruppe.24 . mai 2019:


I dag har NO*Condotti's Tantor - SBI b 21 og NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 fått første vaksine, helseattest, chip (ID-merke) og ormekur av veterinær Siw Røeggen Lødemel.
Tantor hadde det så morro med å utforske rommet på klinkken. Tarzan fikk snust over det meste av rommet vi var på.


Tusen takk til Siw og Elisabeth K. Bratteberg for god hjelp. Og Siv E. Røed som underholdte Tantor som så gjerne ville skrive i helseboka selv.


Mamma Amora ble med og hun holder god vekt på 3,81kg.


Jeg har valgt å beholde Tarzan i oppdrettet. Tantor er ledig. Han er en herlig pus med mye personlighet. Leken og kosete. FIne markeringer så han godt være på utstilling.


Se bilder av dem i album.23. mai 2019:


Nye bilder av NO*Condotti's Rulle i hans album :)
21. mai 2019:


Oppdatert kattungesiden med informasjon og bilder.


I morgen kommer videoklipp på vår fb-gruppe i morgen:)15. mai 2019:


Oppdatert kattungesiden.


14. mai 2019:


Vi har fått DNA-testet våres avlskatter for sykdommer og avlsmatral. Les mer om testen under DNA-test i menyen. Det kan ta noe tid før oppdateringen vises i alle nettlesere.7. mai 2019:


3. mai var vi i studio hos Fotograf Marta Lystad Johansen. Kattungene hadde så morro. De fikk snust over det meste av studio. Tusen takk til Marta for de bildene hun tok. (Bildene er redigert av meg). Se alle studio bildene i deres album.


Mandag var kattungene 9 uker. Siden jeg ikke ble feridig med studiobildene ble det ikke tatt nye bilder. men la ut vidioklipp av dem på facebook.


Tantor og Tarzan er høyt og lavt. Men tar gjerne en kosestund inn i mellom.

Desse to er tyngste kattungene til nå i denne kombinasjonen. Og har tatt rekorden fra store søster NO*Condotti's Tiana - SBI b. Tarzan er på god vei til å ta igjen Tantor også.


Gårsdagens vekter: Tantor - 1163g og Tarzan - 1140g.


Les mer om kattungene på deres side.29. april 2019:


Kattungene har blitt 8 uker og jeg koser meg san med dem.

Les mer om dem og se bilder under kull i menyen. Følg  oss også på facebook.24. april 2019:


Nye bilder av CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b in his album.23. april 2019:


Oppdatert kattungesiden med bilder og informasjon.


Nye bilder av Tito, Penny, CH Cinamon Boy av Ontario (Koda), PR NO*Condotti's Maximus, NO*Condotti's Athena og CH NO*Ped Alba Amora i deres album.16. april 2019:


Kattungene var 6 uker i går. De går fint på kassen selv uten uhell og spiser godt. Mor frustrerer seg over at de er høyt og lavt, det gjør det ikke like enkelt å få vasket dem. I dag veier Tantor 723g og Tarzan 647g.


Se mange nye bilder av dem i album og videoklipp på vår fb-gruppe.


Nye bilder av NO*Condotti's Athena, Tito og Penny i deres album.13. april 2019:


I dag tok vi turen fram til Siw. Koda koste seg sikkelig. Se nye bilder av han i album.12. april 2019:


Lagt til flere bilder av kattungene i deres album.11. april 2019:


Vår kjære Penny ble sterilisert 4. april 2019. Det gikk veldig fint og hun nyter nå de glade kastrat dagene.
Tusen takk Ørsta Volda Dyreklinikk og spesielt til veterinær Siw Røeggen Lødemel.


Nytt bilde av NO*Condotti's Rapunzel - SBI n 21 i hennes album. Tusen takk til Marit for koselig bilde av henne.


Nye bilder av NO*Condotti's Athena - SBI b 21 og Tito i deres album.10. april 2019:


Kullet er over 5 uker, se ny informasjon og bilde på kullsiden. Se også videoklipp av dem på vår fb-gruppe.9. april 2019:


Nye bilder av NO*Condotti's Jenny - SBI n 21 i hennes album. Tusen takk til Silje for flotte bilder av henne.


Nye bilder av NO*Condotti's Jennifer - SBI n 21, NO*Condotti's Rapunzel - SBI n 21 og NO*Condotti's Rulle - SBI b 21. Tusen takk til Marit for fine bilder av dem.


Nytt bilder av NO*Condotti's Tiana - SBI b 21 i hennes album. Tusen takk til Camilla for fint bilde av henne.5. april 2019:


Fantete og blide Daisy pus fyller 6 år i dag.

Ikke en dag har vært kjedelig med henne i hus. Hun er like mye kosete som hun er lekekamerat for de andre pusene.3. april 2019:


De late kastrat dagene har begynt. Og CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b sover lang ut over dagen. Står opp mot ettermiddagen for mat, lek og kos. Se nye bilder av han i albumet hans.


Nye bilder av Penny i hennes album.2. april 2019:


Oppdatert To gode venner kullet.1. april 2019:


Oppdatert kattunge siden med informasjon og bilder.

Se også videoklipp på vår facebook-gruppe og gruppe-story.31. mars 2019:


Nye bilder av Daisy, Penny, Maximus, Tito og Athena i deres album28. mars 2019:


Lagt til noen bilder fra mobilen av Tito, Maximus, Athena, Penny, Koda, Amora og

To gode venner kullet 2019.


Se vidioklipp av kattungene i Story på vår facebook-gruppe.27. mars 2019:


Søndag var vi på koselig besøk til NO*Condotti's Rulle, NO*Condotti's Rapunzel og NO*Condotti's Jennifer og deres eiere. Rulle har blitt en stor gutt som snart har tatt igjen sin halvsøster Rapunzel. Hun er veldig stor. Jennifer er like god og snill som sin mamma.


Nye bilder av Rulle og Jennifer i deres album. Rapunzel tok middagshvilen i et klesskap, så det var ikke så godt å få bilder av henne.


Nye bilder av NO*Condotti's Lumiére og NO*Condotti's Berlioz i deres album.

Tusen takk til Johild m/ fam. for de fine bildene.25. mars 2019:


Nye bilder av nydelige CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 i hennes album.23. mars 2019:


Gratulerer til godeste Tito pus som er 9 år i dag.

Se nye bilder av han i album.19. mars 2019:


Kullet sin side er oppdatert med nye bilder. På vår facebook-gruppe kan du se video av kullet.14. mars 2019:


I dag kom det en hyggelig overraskelse i posten til oss. Gavene ble tatt i mot med stor glede. Athena, Maximus og Penny syns det var utrolig kjekt med lekene. De andre kom fort da godtbitene ble åpnet. Tusen takk til Katarina og NO*Condotti's Iridessa for de omtenksome gavene.

Se bilder av Athena, Maximus og Penny i deres album.13. mars 2019:


Nytt bilde av NO*Condotti's Iridessa - SBI b 21 i hennes album. Nydelig bilde som Katarina har tatt.11. mars 2019:


Kullet har fått sin egen side og bildealbum. Les om kullet og se bilder av dem under "Kull og Planer"

i menyen.6. mars 2019:


Mandag 4. mars kom to nydelig birma kattunger til verden.


Fødselen ble tung på grunn av at første unge var død og CH NO*Ped Alba Amora måtte ha sitt første keisersnitt. Siden Amora si karriere som avlskatt er over, så ble vi enige i lag med veterinær at hun ble sterilisert samtidig.

Amora er heldigvis erfaren mor og steller godt med sine små. Og nyter selv kastratlivet.

Det ser ut til at det er to gutter.


Pappa til kullet er CH Cinamon Boy av Ontario - SBI b


Tusen tusen takk til veterinær Siw Røeggen Lødemel, Elisabeth og Elin som assistert inngrepet hos Ørsta Volda Dyreklinkk. Og til veterinær Katarina Hovde Rødstøl for informasjon og hjelp over telefon.


Mer informasjon kommer.


Du / dere er velkommen til å ta kontakt om dere er interessert i en hellig birma kattunge fra NO*Condotti's.


Videoklipp og bilder blir ofte lagt ut først på vår fb - gruppe. Se også gruppens "Story".28. februar 2019:


Gratulerer så mye med dagen til skuddårsbarnet NO*Condotti's Lumiére - SBI b 21 som er 3 år i dag.26. februar 2019: 


Gratulerer med dagen til nydelige NO*Condotti's Tiana - SBI b 21 som er 2 år i dag. Tusen takk til Camilla for de fine bildene av henne.23. februar 2019:


Nye bilder av Amora, Athena, Maximus, Penny and Tito.19. februar 2019:


Lagt til nye bilder av alle pusene i deres album.


Nye bilder av NO*Condotti's Iridessa og NO*Condotti's Rulle i deres album. Tusen takk til deres eiere for fine bilder av dem.12. februar 2018:


NO*Condotti's Iridessa deltok på sin første utstilling i helgen. Adelkattens Winter Show 2019. Hun fikk CAC begge dager og flotte bedømmelser. Der hun fikk ekstra skryt for muskulere kropp, for sine ovale øyne, sokker, kliler og nydelig som total inntrykk. Gratulerer så mye!


Mange tusen takk til eier Katarina som stiller for første gang og hennes venninde Amanda som ble med å hjalp til. Tøffe  og flinke er dere.


Se bilder under Show i menyen.3. feburar 2019:


Gratulerer med dagen til vår avlshann CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) som er 4 år i dag.


Nye bilder av NO*Condotti's Rulle, NO*Condotti's Rapunzel, NO*Condotti's Jennifer, NO*Condotti's Jenny, NO*Condotti's Lumiére, NO*Condotti's Berlioz og NO*Condotti's Tiana i deres album. Tusen takk til eierene for de fine bildene av dem alle.


Nye bilder av alle pusene i deres album.19. januar 2018:


Gratulerer med dagen til vår skjønne CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 som er 8år i dag.


Vi venter kull mellon CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 og NO*CH Cinamon Boy av Ontario  - SBI b. Utfall vil bli sjokoladetabby.

Ta kontakt om du er interessert i en hellig birma kattunge fra NO*Condotti's.11. januar 2018:


Gratulerer med dagen til Tangled kullet som er 5 år i dag. Spesielt til vår kjære PR NO*Condotti's Maximus - SBI b 215. januar 2018:


Nye bilder av NO*Condotti's Iridessa - SBI b 21. Tusen takk for fine bilder Katarina.4. januar 2019:


Oppdatert slideshow på fremside og under Birma og Huskatter i menyen :)3. januar 2019:


Lagt til mange flere bilder av pusene i deres album.


Nye bilder av NO*Condotti's Rulle - SBI b 21 i hans album. Se video av han på vår facebook-gruppe.


Nytt bilde av NO*Condotti's Jennifer - SBI n 21 og NO*Condotti's Rapunzel - SBI n 21 i deres album.


Nye bilder av NO*Condotti's Iridessa (Lulu) - SBI b 21 i hennes album.


Nye bilder av NO*Condotti's Tiana (Luna) - SBI b 21 i hennes album.


Mange takk til deres eiere for alle fine bilder.


- Oppdatert linker :)2. januar 2019:


Godt nyttår !


Nye bilder av NO*Condotti's Athena - SBI b 21 i hennes album.


- Oppdatert under Birma i menyen.


Nye bilder av NO*Condotti's Rulle - SBI b 21, NO*Condotti's Berlioz - SBI b 21 og NO*Condotti's Jenny - SBI n 21. Mange takk til deres eiere for flotte bilder av dem.


CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b  ble ekstra heldig denne julen. Han fikk besøk av vår NO*Ped Alba Amora -SBI n 21.

Og er nå på besøk hos CH NO*Ped Alba Winter Princess - SBI n fra NO*Ped Alba. Se mer om dette på deres hjemmeside.


Til alle som har sendt bilder i 2018 av puser fra NO*Condotti's: Tusen takk for hyggelige samtaler og flotte bilder av dem.
17. desember 2018:


Nye bilder av alle pusene i deres album.


Nye bilder av NO*Condotti's Tiana - SBI b 21, NO*Condotti's Rulle - SBI b 21 og NO*Condotti's Iridessa - SBI b 21 i deres album. Tusen takk til eiere for fine bilder.1. desember 2018:


Gratulerer med dagen til A Christmas Carol kullet som er 1 år i dag. Og spesielt til vår herlige Athena.


Lagt til Athena si stamtavle under Birma i menyen.25. november 2018:


Gratulerer så mye med dagen til NO*Condott's første kull som er 5 år i dag.


Nye bilder av NO*Condotti's Jenny - SBI n 21 og NO*Condotti's Jennifer - SBI n 21 i deres album. Mange takk til deres eiere for flotte bilder av dem.22. november 2018:


Nye bilder NO*Condotti's Rapunzel - SBI n 21, NO*Condotti's Tiana - SBI b 21, NO*Condotti's Rulle - SBI b 21 og NO*Condott's Iridessa - SBI b 21 i deres album. Tusen takk til deres eiere for fine bilder av dem


Copyright © 2011-2019 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved

Følg oss