Om oss

NO*Condotti's Birmaoppdrett

Om oss / Kontakt oss

 

 

I juni 2011 fikk vi godkjennt oppdrettsnavnet NO*Condotti's, vi synst navnet passet med tanke på at vår første birma jente heter diCondotti (Cassandra). Vi har alltid vært opptatt dyr og da spesiellt katter.

 

I juni 2010 fikk vi vår første huskatt, som fikk navnet Tito. Vi var så heldige å hente hjem Amora i april 2011, som kommer fra samme oppdrett som diCondotti. I juli 2013 kom vår gode og morsomme huskatt Daisy. Maximus kommer fra eget oppdrett. Mor: NO*Ped Alba Amora. (les mer og se bilder av kattene på deres side).

 

Vi er veldig opptatt av at dyrene våre er sosiale, hver og en vil få like mye kos og stell. De går fritt sammen, og er en harmonisk og livlig gjeng. Vårt oppdrett blir nok bare et lite oppdrett, men drar på utstilling så ofte som mulig.

 

Vi har som mål at de kattene vi kjøper/eier (huskatter og rasekatter) skal bli hos oss hele deres liv. Og avle fram sunne friske katter med herlig gemytt.

 

Skulle du / dere ha lyst til å kjøpe ein Hellig Biram kattunge(r) fra oss, er du / dere hjertelig velkommen til å ta kontakt :-)

 

Vi selger ikke våre kattunger over nett, men det kan ver fin første kontakt.

 

 

 

Velkommen til å tak kontakt:

 

Ingeborg B. N. Lystad

 

Tlf: 958 37 013

 

ingeborg_03@hotmail.com

 

Ørsta

 

 

Vi er på facebook: NO*Condotti's & NO*Ped Alba

 

 

Er medlem av:

 

* Sunnmørskatten

 

* Norske Birmavenner

 

* NRR

 

* Royal Canin

 

* Eukanuba

 

* Agria

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2011-2019 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved