Avlskatter

Avskatter

Avlshanner

_59A2924
IMG_1219
IMG_1223

Zeus vom Perlenmeer DE

Farge: SBI c - Lillamsket


Født: 11. mars 2019


Far: CH Behind Blue Eyes Brownie vom Goldsteinal DE  - SBI b, FIV/FeLV negativ

Mor: Unique Sunflower vom Perlenmeer DE - SBI b


Zeus er gentestet / DNA testet


Se bilder og stamtavlen ved å trykke på knappene.

Verdens herligste og nydeligste Zeus vom Perlenmeer er kommet til Norge. Mange tusen takk til Margarete fra oppdrette Vom Peerlenmeer for den fatastiske jobben hun har gjordt med han og tilliten hun har vist oss, vi er evig takknemlige. Og ønsker god kontakt med Margarete videre:-)


Vi har lenge sett etter ny avlshann og Margarete fra oppdrettet Vom Perlenmeer i Tyskland ventet kull på sine nydelige puser. Da satt vi oss på venteliste. Etter at nydelige Zeus ble født tok det ikke lang tid før vi reserverte han. Han sjarmerte oss med en gang. Vi er svært heldige som fikk følge han fra start.


26. juni 2019 reiste Siw Røeggen Lødemel fra oppdettet NO*Ped Alba til Berlin og hentet Zeus hjem til Ørsta. Zeus var rolig hele veien og var svært kosete på bilturen fra Vigra flyplass til Ørsta. Siw stoppet en snart tur inn om meg så jeg fikk hilse på han. Helt sjarmert av hvor lett han tilpasset seg og hvor kosete han var !


Da han kom hjem til Siw ble han raskt venn med de 16 uker gamle hunnkattene der. Han fikk sove hos Siws datter Alva og der slo han seg til ro. Zeus bodde hos Siw frem til han ble fertil, da kom han til oss. Vi eier han sammen:)


Zeus har flott hodeform, flott øreplassering. Medium fluffy hale. Tung og kraftig kropp. Elsker mat! Silkemyk og glattpels med lange hår. Nydelig profil. Sokkene er lave, men det passet godt inn i vårt avlsprogram. Han har et vennlig og lekent temperament <3


Zeus har blitt pappa til to kull. Vi ser frem til å følge både Zeus og barnas utvikling videre.

_59A2995
_59A3061
IMG_0845

NO*Condotti's Tarzan

Farge: SBI b 21 - Sjokoladetabby


Født: 4. mars 2019


Far: CH Cinamon Boy av Ontario - SBI b

Mor: CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21


Tarzan er genetisk testet / DNA - testet


Se bilder og stamtavlen ved å trykke på knappene.

Vi hadde stort ønske om å beholde en hannkatt etter Amora og Koda siden det var deres siste kull. Først og fremst til kos og utstilling. Men han vil bli brukt i avl om vi tar inn ny hunnkatt med andre linjer. Tarzan er bare snill og god. Finner seg i alt, svært tålmodig type. Elsker oppmerksomhet og kos. Men leker gjerne.


Tarzan er ung og i utvikling, så det blir veldig spennendes å følge han videre. Han ble med på utstilling i 2019. Der fikk ha lovende og flott bedømmelser. Mye skryt for sin tunge og kraftige kropp som han har etter sin pappa. Flott utvikling i kropp for alderen. Super blå øyne og fargen kommer fint. EX profil. Medium ører og sitter fint. Flott ører. Korekt tekstur i pels og kvalitet, fyldig, fin utvikling i tabbymønster. Flott i farge. God lengde på hale og form. Super kondisjon. EX temprament !


Tarzan vil bli med på utstilling videre :-)

Avlshunner

_59A3076

CH NO*Condotti's Athena

Farge: SBI b 21 - Sjokoladetabby


Født: 1. desember 2017


Far: CH Cinamon Boy av Ontario - SBI b

Mor: CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21


Athena er gentestet / DNA - testet


Blodtype: N/b (Blodtype er A, bærer av b)

Vår herlige Athena valgte vi å beholde fra A Christmas Carol kullet 2017. Hun er lik sine foreldre. Leken, selvstendig og nygjerrig som mamma, med et fantastisk gemytt og kraftig kropp som pappa.


Athena har mange å leke med, men vår huskatt Penny ble hennes bestevenn. De er både høyt og lavt, og skal helst sove i nærheten av hverandre. Athena er like flink jeger som vår første birma diCondotti, hun kunne flugejakt.


Athena ble NOM på sin første utstilling i klasse 11 på Sunnmørskatten show 2018.


Hun har fått mye skryt for sin muskulære kropp. Velutviklet. Fin legnde. Hode har vakker form og maske. Flott profil. Øynene er EX flott farge. Veldig søtt utseende. EX dyp blå. EX form og størrelse. Ører er velplassert og fine. Pels er EX. Flotte hvite felt på benene. EX silky texture. Fin utvikling i point. Halen er EX form, flott fylde og farge. EX lengde. EX kondisjon. Veldig fin og rolig.  Rasetypisk !


Athena fikk sin CHAMPION tittel og første CACIB cert :-)

IMG_0881
IMG_0859
_MG_3207

NO*Ped Alba Sofia

Farge: SBI b - Sjokolademasket


Født: 3. mars 2019


Far: CH Cinamon Boy av Ontario - SBI b

Mor: CH NO*Ped Alba Winter Princess - SBI n


Kombinasjonen er genetisk testet / DNA - testet


Se bilder, stamtavlen og utstillingsresultater ved å trykke på knappene.

Nydelige Sofia kommer fra samme oppdrettet som Amora. Hun har jeg vert så heldig å få følge fra start og sett hennes utvikling. Sofia kom til oss i juni 2019.


Sofia er en dag eldre enn sin halvbror og nye bestevenn Tarzan. De leker og nyter dagene sammen. Svært sjarmerendes da hun vil helst ligge nærest mulig ansiktet vårt. Hun ser mye opp til Athena og følger etter henne.


Sofia har lang fluffy pels som hun har arvet etter sin bestefar Lord Oberon (som er pappa til Maximus). Dyp dup blå safir blå øyner som hun har etter sin mor. På utstilling fikk hun skryt for sin flotte benstamme, bredde i bryst og nakke. Profil og panne i utvikling. Nydelig nå og lovende kinnben. Nydelige blå øyne. Fin størrelse og plassering. Ører sitter flott for alder og flott form. Pelsen er silkemyk. Nydelig farge, kontrast, tekstur og symetri. Fine hansker. Flott lengde på halen. Super kondisjon. Nydelig jente og vakker baby ! Hun vil bli å se på utstilling :-)


Sofia har blitt mamma til sitt første kull. Imponert over hvor fort hun tilpasset seg den nye rollen. Jeg ser frem til å følge både Sofia og hennes barns utvikling videre <3Tusen takk til Siw Røeggen Lødemel for enda ei herlig jente <3

Les mer om tidligere avlskatter under kastrater i menyen.

Copyright © 2011-2021 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved

Følg oss