Kastrater

Kastrater

Hellig Birma

_59A0252

CH NO*Ped Alba Amora

Farge: SBI n 21 - Bruntabby


Født: 19. januar 2011


Far: CH Shapur Cassanova NO - SBI n 21

Mor: CH (N)Slettmos My Beautiful Reward -

SBI n 21


Kastrert - 4. mars 2019


Amora er gentestet / DNA - testetSe bilder, stamtavlen og utstilingsresultater ved å trykke på knappene:

Amora er ei leken og nysgjerrig jente. Hun finner på mye moro. Elsker kos og steller alle de andre katte. Amora er lydighets trent og sitter på kommando. Det er umulig å ikke bli gla i henne !


Amora har utrolig flotte bruntabbymerker. Hun har symetriske sokker men lave. Nydelige kiler. En fantastisk øyenfarge som er dyp, dyp safirblå. Flott kropp, hale, dip, hode og øreplasering og "fingeravtrykk" på ørene. Mye pels når hun er i kondisjon og med et herlig gemytt.


Hun har fått 11 nydelige barn fortdelt på 5 kull, og har hvert kjempeflink med sine små. Omsårgsfull, leken, flink med stell og kos. Like mye mamma som lekekamerat, noe jeg håper hun har ført videre :-)


Amora ble med på utstilling for første gang på Rosekatten 2011. Der hun fikk EX1 begge dager og ble BIV på sin første utstillingsdag.


På Sunnmørskatten 2013, fikk hun kjempeflotte bedømmelser og sin Champion tittel.

Amoras karriere som avlskatt er over og har fått sitt siste kull. Hun ble sterilisert 4. mars 2019.

Amora er inne i sine Senior år nå, men vil bli med på utstilling videre :-)

Huskatt

_59A3081
_59A3085

Penny

Farge: Sort med hvitt


Funnet: 27. august 2018KastrertSe bilder ved å trykke på knappen.

Rundt 12 - 14 uker gammel

Penny har en litt annen historie en de andre pusene. Hun fant jeg i en grøftekant i Furene sent en kveld i august 2018. Da var hun ca. 12- 14 uker gammel. Fin i pels, kontaktsøkende, sulten og litt mager. Hun fikk vaksine,ormekur og helsesjekk hos Ørsta og Volda Dyreklinkk. Og var denne tiden i karantene på soverommet.


Når Penny fikk hilse på de andre gikk hun rett bort til dem. Hun var ikke redd i det hele. Til og med sjefen selv Tito la seg ned frem for henne, da var hun godtatt. Tøff jente dette<3


Penny er kjempekosete. Legger seg så nært ansiktet mitt som mulig. Helst med snuten mot munnen eller kinnet mitt. Hun er også leken, nygjerrig, kreativ og utforskende. Favoritt leken er en rosa lekemus som hun tar med seg over alt, og det ser ikke ut som hun blir for gammel til den.


Hun og Athena har blitt så gode venner. Bra for Athenas utvikling at hun har noen på sin egen alder å leke med.

Les mer om våres avlskatter i menyen.

Copyright © 2011-2023 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved

Følg oss