Om oss / Kontakt oss

Om oss

I juni 2011 fikk vi godkjennt oppdrettsnavnet NO*Condotti's i NRR, vi synst navnet passet med tanke på at vår første birma jente diCondotti (2010). Vi har alltid vært glad i dyr og da spesiellt katter. Vårtt oppdrett blir nok bare et lite oppdrett, men reiser på utstilling så ofte som mulig.

Vår huskatt Tito var svært glad for sin ny venn diCondotti. I april 2011 var vi så heldig å få hente hjem Amora, som kom fra samme oppdrett som diCondotti. Maximus valgte vi å beholde som kastrat fra eget oppdrett. Athena er vår fremtidg avlshunn fra eget oppdrett. Vår huskatt Penny kom til oss uventet, men passet rett inn. Hun ble Athenas bestevenn. Tarzan er fra eget oppdrett og jeg måtte bare ha igjen en hannkatt etter Koda. Han er også den eneste i denne kombinasjonen som har arvet mammas dype blå øyefarge. Sofia kommer fra samme oppdrett som Amora og diCondotti.

  Vår nydelige fremtidige avlshann Zeus kom til Norge fra Tyskland i juni 2019.

Vi er veldig opptatt av at dyrene våre er friske, sosiale, harmoniske, rasetypiske med et flott temprament. Der helsen til pus kommer først. Det er lærerikt og utrolig kjekt å få bli med på å utvikle og kjenne birmakatten. Hver og en får like mye kos og stell. Det vil bli tilrettelagt for hver enkelt katt og kattunge sine behov. De får Royal Canin som hovud fór, men gitt andre varianter (snacks og våtfór) kjøpt hos veterinær. De går fritt sammen, og er en harmonisk og livlig gjeng. Her er det pusene som bestemmer."Some things just fill your heart without trying"

Hellig Birma

Skulle du / dere ha lyst å kjøpe en

Hellig Birma kattunge fra oss er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt

Vi har som mål at de kattene vi eier (rasekatter og huskatter) skal få få bli hos oss hele deres liv. Kattene blir regnet som et familiemedlem. Dersom noen skulle bli omplassert ble det gjordt til pus beste. Pus vell og være er første prioritert for ver enkelt. Og alle vil få tilrettelagt sine behov.


Alle våres katter får årlig helsesjekk, ormekur og vaksinasjon hos den lokale dyreklinkken.

Vi har ca. et kull kattunger pr år. Dette for at avlshunnene skal få minst et års pause mellom hvert kull. Men også for at kattungene skal få så mye oppmerksomhet som mulig.


Vi har felles facebook gruppe i lag med mentor Siw Røeggen Lødemel (NO*Ped Alba). Her deler vi informasjon, bilder og videoklipp av våres puser.- Takk for at du besøkte vår hjemmeside

Kontakt oss

Tlf: 958 37 013

Epost: ingeborg_03@hotmail.com

Ørsta, Norge

Copyright © 2011-2023 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved