Nyheter

Nyheter

16. januar 2022:


Nye bilder av NO*Condotti's Rapunzel, Maximus, Jennifer, Jenny, Cairo, Ixus, Iridessa , Koda og Alexandria <3


Sjå videoklipp av Ixus, Rosetta, Athena, Amora, Cairo, Jennifer og Kodafb :-) På fb kan du lese mer utfyllende om de.


Mange tusen takk til alle eiere for oppdatering og flotte bilder. Alltid like koselig å høre fra dere <3


Tangled kullet fylte 8 år 11 januar. Gratulerer så mye til dere <3


Nye bilder av alle kattene her i deres album <34. januar 2022:


Dette ble en fin start på det nye året. I dag tok vi ultralyd av NO*Ped Alba Sofia - SBI b og hun venter minst 4 kattunger i slutten av februar. Pappa til kull er vår Tyske avlshann Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c. Se stamtavle på kullet og les mer om de kommende kattungene og tidligere kull under "kull og planer" i menyen.
Linjene er DNA-testet. Se bilder og videoklipp fra ultralyden på facebook.


Du er velkommen til å ta kontakt om du er interessert i kattunge(r) fra oss :-)


Desember gikk fort og jeg kom ikke så langt å oppdatere hjemmesiden. For først oppdatering se vår fb-gruppe. Håper alle har hatt en fin jul og ønsker dere et godt nyttår !5. desember 2021:


Se videoklipp av NO*Condotti's Jenny på vår facebook gruppe :-)


Nye bilder av gamlefar CH Cinnamon Boy av Ontario (Koda) i hans album <3


Nytt bilde av NO*Condotti's Jennifer og Rapunzel <3


Nye bilder av PR NO*Condotti's Maximus i hans album <3


Nytt bilde av NO*Condotti's Cairo :-)


25. november fylte mitt første kull 8 år <3


Nye bilder av Zeus og Sofia i deres album :-)


1. desember fylte IC NO*Condotti's Athena og hennes kull 4 år <37. november 2021:


En hyggelig helg er over..


I anleding både 10 og 11 års feiring av både mitt og NO*Ped Alba som jeg sammarbeider med, ønsket vi å ta oss en jentetur. Hva var vel bedre enn å slå det i sammen med en utstilling og ikke minst få besøke puseslekt? Fredag hadde vi pakket både koffertet og puser. Denne gangen reiste vi med hurtigbåten fra Måløy til Bergen. Det var vi begge enige om at det var svært enkelt. Vi reiste med intensjon om at vi "bare" skulle få oss en hyggelig tur og uten forventninger. Men det ble så mykje mer enn det :-D ..


Lørdag var vi på besøk hos Vivian og hennes familie. Gjensynsgleden var stor når jeg fikk se igjen "min" kjære PR NO*Condotti's Maximus. Det var ingen tvil om at han har fått sitt rette hjem, for jeg var ikke spesielt spennendes lenger.. Utrulig godt å se at voksne katter kan tilpasse seg godt ved omplassering. Det var nesten på dagen 1 år sida sist jeg såg han. Og forandringen i Maximus sin adferden var stor! Omplassering var absolutt ikke noe jeg personlig planla for han. Men som oppdretter og dyreier hører det med avgjørelser som gir dyret det beste. Da var det ubeskrivelig godt å se Maximus hadde blomstret så mye. Han har helt tydelig funne sin familie med gjensidig glede! <3
Ekstra kjekt var det at Vivian og datteren Anabelle ville bli med oss på show. De var til stor hjelp for oss og ikke minst fikk vi bruke mer tid i sammen med dem😃🤩


Utstillinga søndag gikk på samme måte som Sunnmørskatten. To på en dag. Her var det bare å følge godt med for vi skulle både hit og dit. Jeg haddde med meg Sofia og Athena.


Resultat:


NO*Ped Alba Sofia - SBI b fekk fin bedømmelse og CAC begge runde. Klasse 9 <3


IC NO*Condotti's Athena - SBI b 21 fekk CACIB begge rundene og har no fått Internasjonal Champion tittel. Meget flott bedømmelse. Athena vart også BIV av begge dommarane og NOM av Karl Preiss🥳<3


Tilslutt vil vi takke Vivian m/fam. for at vi fikk ta turen innom, mat, hjelp på show og koselig prat ! Kjempeflott plass de bor og jeg kommer gjerne igjen! <3

Veldig kjekt å få helse på nye og kjente igjen på utstillingen :-)


Til team oppdretter Siw, tusen takk for en kjempe koselig tur <3


Se bilder og resultat under show i menyen. Og nye bilder av Maximus i hans album.26. oktober 2021:


Nye bilder av Koda, PR NO*Condotti's Maximus, NO*Condotti's Iridessa, Rapunzel, Jennifer, Jenny, Ixus, Rosetta og Mju i deres album. Tusen takk til deres eiere for fine bilder <3


Nytt bilde av Amora, Penny, Athena og Sofia i deres album <3


Se videoklipp av Berlioz, Amora og Zeus på vår facebookgruppe.


Vi planlegger kull på nyåret. Ta kontakt ved interesse.25. september 2021:


Nye bilder av Zeus, Tarzan, Penny, Athena og Sofia i deres album :-)20. september 2021:


Nye bilder av PR NO*Condotti's Maximus, NO*Condotti's Lumiére og NO*Condotti's Jenny i deres album <3 Tusen takk til eierene for fine bilder :-)


Send meg gjerne bilder om du har pus fra NO*Condotti's eller publiser selv på vår fb gruppe :-)17. september 2021:


En flott helg med mange kjekke folk og flotte kattar er over..


Søndag 12.09 fikk vi endelig mulighet til å delta på utstilling igjen. Lørdag koste vi oss frem på hytta til Siw Røeggen Lødemel (NO*Ped Alba) i lag med oppdretterene Turid Botten og Inger Olsen med koselig katteprat. Siw stod for nydelig middag og Turid for god kake. Så var vi klar for show søndag.
Grunnet Covid-19 delte de opp kategoriene og en utstilling som normalt går over 2 dager, var nå på en og samme dag. Rosa og blå del. Jeg hadde med to avkom sammans med eigernene til Cairo ( Marit og Håvard ). Ekstra kjekt var det å få bedømming av dommere jeg aldri har hatt før. Siw gikk dommerassistent for Steven Jones. Ekstra stas var det nok å få holde Cairo i panel<3

Kjekt å se så mange flotte birma gjør det så bra! Bedømmelsene og uttalelsen frå dommarene gir oss ein pekepinne på hvordan kattene er avlsmessig, som er grunnleggende for at vi deltar. Bedømmelse og cert kom vi for, og fikk med oss mye meir enn det. Enda kosligare var det å se igjen alle, både nyere og gamle kjenningar. Sosialt og lærerikt er dette. Og selv om dagen er lang, hadde vi det veldig kjekt. Ellers tror jeg at jeg slo rekord i kakespising, favoritten vart gulrotkaken til Malin og Ann Toril Sørensen :-)


Både Athena og Cairo fikk mye skryt for temperament, vekt, kroppsbyggning, farge, øyne og presentasjon. Athena fikk beste temperament i NOM av 4 i rosa del.


12.09.2021 - Rosa utstilling resultat


CH NO*Condotti's Athena - SBI b 21:
EX1 CACIB BIV av 3
Dommar: Marta Ziemianska


NO*Condotti's Cairo - SBI b:
EX1 CAP
Dommar: Steven Jones12.09.2021 - Blå utstilling resultatCH NO*Condotti's Athena - SBI b 21:
EX1 CACIB BIV av 3
Dommar: Sabine Mösch


NO*Condotti's Cairo - SBI b:
EX1 CAP BIV av 3 NOM av 3 m/ stemme i panel
Dommar: Karl Preiss


Les resultatene også under show i menyen. Der finner du også albument med mange nye bilder. Tusen takk til Håvard som tok mange av dei fine bilda :-)


Tilslutt takka vi Sunnmørskatten for insatsen de har gjordt for at vi skulle få en så flott utstilling og gleder oss til neste gang :-)9. august 2021:


Noen nye bilder av NO*Ped Alba Sofia - SBI b i hennes album <3


Nye bilder av NO*Condotti's Ixus - SBI b som er blitt 9 mnd. Han koser seg på ferie. Tusen takk til Delilah for de fine bildene <32. august 2021:


Litt forsinket oppdaterting fra meg her på hjemmesiden, grunnet ferie. Ofte blir facebook gruppen vår oppdatert først :-)


Nye bilder av PR NO*Condotti's Maximus - SBI b 21<3 Videoklipp på fb.


Nye bilder av NO*Condotti's Jenny - SBI n 21 i hennes album <3


Nye bilder av NO*Condotti's Cairo - SBI b og NO*Condotti's Rapunzel - SBI n 21 <3


Koselige videoklipp av NO*Condotti's Berlioz og Lumiére - SBI b 21 på fb <3


Nytt bilde av NO*Condotti's Mju - SBI b 21 <3


Mange takk til deres eier for flotte oppdatering, bilder og video. Har du pus fra NO*Condotti's send meg gjerne bilder :-)22. juni 2021:


Hurra, tiden flyr når du har det gøy! NO*Condotti's ble 10 år i går! :-D


Med fluffy pels og safirblå øyne ble jeg fort sjarmert av den vakre Hellig Birma katten. Det kunne ikke bli bedre, ikke sant?
Jeg tok så feil! .. Disse kattene var så mye mye mer <3 ..


Over 11 år siden bød muligheten seg. Heldig meg, fant et fantastisk oppdrett i denne bygden. NO*Ped Alba hadde en jente ledig igjen av et kull på fire. Da jeg fikk hilse på denne vakre jenta, falt jeg hodestups. Og selvfølgelig måtte jeg ha diCondotti (Cassandra som jeg ga henne kallenavnet). Hun ble opprinnelig solgt som selskapskatt på grunn av lave hansker.
Å vokse opp med dyr og flere katter rundt meg, ønsket jeg å bli oppdretter. Katter hadde alltid vært min favoritt. Med et ønske om å bidra til sunne, rasetypiske katter med godt temperament fikk jeg NO*Condotti's registrert i NRR. Min første birma ble inspirasjonen til oppdrett navnet. Condotti er en handlegate i Italia, riktig er sannsynligvis Via Condotti (?). NO*Ped Alba hadde "Roma" som tema for deres første kull. Siw fikk CH NO*Ped Alba diCondotti's stamtavle åpnet, og det tok ikke lang tid før jeg satte meg på venteliste for en jente til, CH NO*Ped Alba Amora. Disse to skjønnhetene ble starten på opdrettet mitt. Og med tiden kom mange flere pelsevenner <3


Oppdrettet gir meg mye hver eneste dag, og jeg er så takknemlig for å ha funnet slike herlige hjem for hver eneste av NO*Condottis katter. Jeg husker dem alle. Dette er like mye deres feiring som min. Oppdrettet ville ikke vært uten dere, mange takk til dere alle <3


Det høres kanskje lett ut å drive oppdrett. Men det kreves mye kunnskap. Kunnskap som jeg har lest meg opp på. Men den viktigste kilden min er erfaringen fra andre oppdrettere i tillegg til min egen. Deres erfaring kan komme godt med i situasjoner der du virkelig trenger det. Mitt råd er å lære og lytte til andre oppdrettere, selv om du gjør din egen konklusjon. For en dag kan det hende du trenger det. Og husk at man alltid vil lære nye ting <3


Genetikk er det viktigste for meg når det gjelder avl. Helse og temperament først. Der etter farge, hansker, pels .. etc. Med litt kontakt med Genoscoper i Finland har jeg økt interessen min for dette. Og vil legge mer tid i dette.
I mine øyne er alle katter og andre dyr like verdifulle. Huskatter så vel som rasekatter. Forskjellen er at du ikke kan forutsi den samme sykdommen hos huskatter. Slik som hos min kjære Tito som hadde HD og et voksende hjerte. Det er noe du virkelig ikke vil se, dyr som er syke av genetikk </ 3 Jeg vil aldri avle huskatter. De gjør det i utgangspunktet godt selv og kan føre til veldig tragiske skjebner, og det er ute av kontroll. I tillegg kan det genetisk kræsje og føre til alvorlig sykdom. Som min tidligere potevenn, Tito. Etter å ha funnet min kastrerte huskatt Panny, valgte jeg å beholde henne. Hun minner meg om hvorfor jeg velger å være oppdretter hver dag <3


Jeg vil benytte anledningen til å takke de fantastiske oppdretterne hvor linjene til NO*Condotti's kommer fra. Det er deres arbeid og kunnskap som har gitt mitt. Spesielt takk til Turid (Av Ontario) og Margarete (Vom Perlenmeer) som vi har vært så heldige å kjøpe våre søte hanner fra, Koda og Zeus. Så takknemlig <3


En takk går til dere som har halpet meg med kull <3


Til oppdrettere over hele verden som jeg har kontakt med. Tusen takk for råd og deling av kunnskapen din. Inspirasjon jeg ikke bare får fra birman-oppdettere, men alle oppdrettere <3


Siw og jeg har et godt "oppdretterskap". Hun holder kattene sunne, og jeg organiserer. Vi har et godt vennskap uten om kattene også. Løfter hverandre opp, når det er nødvendig. I tillegg samarbeider vi og jobber med andre ting sammen også <3


Så til deg min kjære bestevenninde Siw, jeg er evig takknemlig for muligheten og tilliten du ga meg. For de tre herlige birmanjentene mine. Og for vårt sammarbeid og gode vennskap, som jeg verdsetter. Som jeg håper og tror vil vare livet ut. Mange takk gode deg <3


Og selvfølgelig fortjener mine egne katter en takk. Til alle jeg har og har hatt i mitt oppdrett og eierskap, jeg er ubeskrivlig gla i dere alle <3 For alltid i mitt hjerte <331. mai 2021:


Jeg har fått flere fine bilder av god-pusen NO*Condotti's Ixus (Storm) - SBI b. Han er snart 7 mnd og har alt blitt veldig flott i type. Kraftig sterk kropp, flott øyefarge, nydelig kontrast og med vekt på hele 3,5 kg. I følge eier verdens skjønneste og snildeste gutt <3
Se bildene i album. Tusen takk Delilah for oppdateringen <327. mai 2021:


Nytt bilder av NO*Condotti's Jennifer, Rapunzel, Cairo, Jenny, Rosetta, Maximus og Berlioz i ders album. Mange takk til deres eiere for fine bilder <317. mai 2021:


I dag fikk vi bilder av CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b som hilser til oss på Nasjonaldagen <3

Se også videoklipp på facebook av han. Følg oss gjerne på facebook og få de første oppdateringene :)


Ønsker dere alle en fin dag og feiring, hipp hipp hurra :-)10. mai 2021:


Nye bilder av NO*Condotti's Jennifer, Cairo og Rapunzel. Tusen takk til eier Håvard for de fine bildene <3

Se også videoklipp av Cairo og Jenny på facebookgruppen :-)10. mai 2021:


Nytt bilde av NO*Condotti's Jenny - SBI n 21. Mange takk til eier Silje for the artige bilde <330. april 2021:


Gratulerer så mye til NO*Condotti's Egyptisk kull 2020 som er 1 år i dag  :-D

Nye bilder av  dem i album. Tusen takk til deres eiere for fine bilder <317. april 2021:


Nytt bilde av NO*Condotti's Lumiére - SBI b 21 som nyter solen <3


Onsdag var jeg på besøk hos NO*Ped Alba og tok bilder av pusene. Se "behind the scenes" bilder på facebook :-)13. april 2021:


Sunnmørskatten avhold fotokonkurranse og Sofia vant kategorien "mest spesielle liggestilling". Se bilde i hennes album :-)


Nye bilder av Zeus og Tarzan i deres album. Se også videoklipp av dem på facebook <3


Nytt bilde av NO*Condotti's Berlioz og Maximus i deres album og videoklipp av han på facebook <3


Nye bilder av NO*Condotti's Cairo og Jennifer som jeg var på besøk hos <3 Se videoklipp på facebook.


Nye bilder av NO*Condotti's Tiana og Jenny, Mju i deres album <3


Tusen takk til alle eire for flotte bilder, blir så glad for på se dem :-)24. mars 2021:


En ny ultralyd ble tatt for å se om NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 venter flere kattunger med Dreamy Delena av Ontario - SBI n. Og det ser ut som der er tre barn. Ønsker du kattunge fra denne flotte kombinasjonen, så ta kontakt med Siw i NO*Ped Alba :-) Mer informasjon om kullet på hennes hjemmeside.23. mars 2021:


I dag fikk jeg nye bilder av NO*Condotti's Ixus - SBI b som har blitt så stor og fin. Se også videoklipp på facebook <3


Nytt bilde av nydelige NO*Condotti's Janny - SBI n 21 <3


Tusen takk til eierene for oppdatering <321. mars 2021:


Nye bilder av skjønne tabby gutten NO*Condotti's Mju som er over 4 mnd. Med sin kraftige kropp og store labber er han svært lik sin morfar Koda. Men med mye pappa i utrykket. Se nye bilder av han i albumet og videoklipp på facebook <3


Nye bilder av nyedlige bruntabby jenta NO*Condotti's Jenny i hennes album <3


Tusen takk til eierene for oppdatering <3


Avlshannane Zeus vom Perlenmeer*D og NO*Condotti's Tarzan venter begge kull hos NO*Ped Alba i slutten av april.
Om du ønsker kattunge fra de kullene ta kontakt med Siw Røeggen Lødemel :-)11. mars 2021:


Vår kjære pappapus Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c fyller 2 år i dag. Han gir meg ubeskrivelig mye glede hver dag. Og jeg kan ikke forestille meg en dag uten ham. Zeus er den første som er klar for kos hver morgen. Han foretrekker å sove i sengen min, og jeg gir etter. Leken gutt, men våtfór er dagens høydepunkt <3 Zeus ble født i Tyskland, hos oppdretter Margarete. Igjen takker vi henne for tilliten hun har vist oss. Vi er ubeskrivelig takknemlige! Gratulerer med dagen Zeus, vi elsker deg <39. mars 2021:


Lagt til noen nye bilder CH NO*Ped Alba Amora, CH NO*Condotti's Athena og Penny <3


Jeg kom over noen gamle videoklipp av CH Cinamon Boy av Ontario, se det på facebookgruppen.

Der kan du også lese litt jeg har skrevet om aktivisering av din pus :-)4. mars 2021:


Gratulerer med dagen til skjønningene Tantor og Tarzan som er 2 år i dag. Se nye bilder av dem i deres album <3


Lagt til noen nye bilder av Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c <3


Se nye bilder av Berlioz, Iridessa og Maximus i deres album. Mange takk til deres eiere for flotte bilder <33. mars 2021:


Gratulerer så mye til skjønne Sofia som er 2 år i dag <3


Nye bilder av Sofia, Athena, Amora og Penny i deres album :-)


Nytt bilde av Lumiére, Jennifer and Cairo. Tusen takk til deres eiere for fine bilder <3


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer*D fra hans besøk hos NO*Ped Alba <3Tusen takk for bilder av dei, alltid hyggelig å få tilsendt <3


Oppdateringene vil komme først på facebookgruppen vår, følg oss gjerne der :-)2. mars 2021:


Nye bilder av NO*Condotti's Mju som føler seg trygg i sitt nye hjem og vil helst være i nærheten av sine eiere <3


I helgen feiret vi NO*Condotti's Cairo sin matmor som hadde bursdag. Cairo nærmer seg 1 år og har vokse seg til en stor og tung gutt. Kosete og leken. Tusen takk for hyggelig dag <3
Se videoklipp på facebook.


Fredag ble skjønne NO*Condotti's Tiana 4 år og søndag ble skuddårsbarnet NO*Condotti's Lumiere 5 år <317. februar 2021:


Nytt bilde av NO*Condotti's Ixus, NO*Condotti's Mju og NO*Condotti's Cairo i deres album. På facebook kan du se de morsome videoklippene av NO*Condotti's Berlioz. Tusen takk til deres eiere <315. februar 2021:


Kattungene i nytt hjem. Les mer på deres side <3


Nye bilder av Tarzan, Sofia, Amora og Penny i deres album <312. februar 2021:


I dag har NO*Condotti's Tarzan besøk av Dreamy Delena av Ontario, se videoklipp på facebook :-)11. februar 2021:


Kattungene er snart 14 uker, les mer..


Zeus vom Perlenmeer*D er på besøk hos NO*Ped Alba Fia. Og i morgen får NO*Condotti's Tarzan besøk av Dreamy Delena av Ontario. Les mer om deres kull på NO*Ped Alba sin hjemmeside.3. february 2021:


Gratulerer så mye til CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b som er 6 år i dag <3
Mona tok fine nye bilder av han lørdag. Se dem i albumet hans :-)2. februar 2021:


Kattungen er over 12 uker, les mer på deres side :-)1. februar 2021:


Nytt bilde av nydelige NO*Condotti's Iridessa - SBI b 21. Flott bilde som eier Katarina har tatt <331. januar 2021:


I dag fikk jeg nytt bilde av skjønne NO*Condotti's Rosetta - SBI b som var 9 mnd i går. Hun er leken og kosete. Tusen takk for oppdatering og bilde <329. januar 2021:


Se videoklipp av NO*Condotti's Berlioz som har begynt å game på facebook :-D   Tusen takk for artig video Sara <327. januar 2021:


Oppdatert kattungesiden. Se videoklipp av Sofiafacebook :-)25. januar 2021:


Lagt til noen bilder av CH NO*Condotti's Athena, NO*Ped Alba Sofia og kattungene <319. januar 2021:


Mi vakreste CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 eller Alice som jeg kaller henne her hjemme er 10 år i dag <3


Syns hun nettopp var en liten kattunge som klatret over alt. Sikkelig tøff og nygjerrig som kattunge. Amora stå jeg på venteliste på og siden hun skulle gå i avl og på utstilling fikk jeg førstevalget. Hennes kullsøster var bedre på fremsokkene, men da jeg såg Amora smeltet jeg totalt og har ikke angret en eneste dag. Matmors gulljente dette. Dagen i dag blir feiret med leker, snacks og noe ekstra til middag. Nye bilder av henne i albumet <3


Sender en hilsen til kullsøskenene, gratulerer med dagen :-)18. januar 2021:


Nye bilder av kattungene og pappa Zeus vom Perlenmeer*D som satt barnevakt i går. Det var så gøy og jeg tror Zeus forstår hvor mye arbeid det er på mammapus :-D


Lagt til nye bilder av huskatten Penny i hennes album <3


I dag fikk jeg flott bilde av NO*Condotti's Jenny med sin flotte pels. Se bildet i albumet hennes. Tusen takk Silje <317. januar 2021:


Alle studiobildene av kattungene er lagt ut :-)


Noen nye bilder av NO*Ped Alba Sofia - SBI b i hennes album <315. januar 2021:


Alle album i orden igjen. Linker er oppdatert :-)13. januar 2021:


OBS! Grunnet problem hos webhotell leverandør er albumene midlertidig ute av drift. De jobber så fort de kan med å få dette i orden..
Skriver her når de er oppe å går igjen.


Kattungene var i studio i dag og det var spennendes etter en stund. Der var mye å snuse på :-D
Se videoklipp av den på fb-gruppen. Bildene blir lagt ut her når jeg er ferdig med dem.11. januar 2021:


Gratulerer så mye med 7 årsdagen til PR NO*Condotti's Maximus og NO*Condotti's Rapunzeul  Nå har de begynt på senior årene som begynder når de er 7 år <3


Herlige Maximus elsker å være sjef i sitt nye hjem. Der han får all oppmerksomheten for seg selv. Ubeskrivelig kjekt å se han har det så godt, selv om jeg savner gutten <3
Se mange nye bilder av han i albumet. Tusen takk Vivian for oppdatering og bilder <3


Rapunzel er ei stor jente som styrer seg selv. Hun er svært lik mamma i personlighet, men kanskje noe mer bestemt denne nydelige jenta <39. januar 2021:


Jeg fikk så herlig videosnutt av NO*Condotti's Berlioz i jula. Se klippet på vår facebook gruppe. Tusen takk til eier Johild <3


Har skrevet litt mer om mine to første katter, Tito og Cassandra <38. januar 2021:


Nye bilder av NO*Condotti's Jennifer, Cairo, Jenny, Iridessa og Tiana i deres album. Mange tusen takk til deres eiere for flotte bilder av dem <3


Nye bilder av kattungene, CH NO*Condotti's Athena og NO*Condotti's Tarzan i deres album. På facebookgruppen kan du se video fra onsdag når pappa Zeus og onkel Tarzan var barnevakt for kattungene :-)4. januar 2021:


Godt nyttår !


Oppdatert kattunge siden :-)28. desember 2020:


Nye bilder og oppdatering om kattungene :-)


Jeg fikk så fine bilder av NO*Condotti's Alexandria som var klar for julen. Hun ble nylig kastrert og er i fin form <3

Se de koslige bildene i hennes album. Tusen takk til eier Siv Therese <327. desember 2020:


Før jul tok jeg julebilder av alle pusene de ble lagt ut på facebook sammens med en liten hilsen fra oss. Resten av bildene kan du se i deres album. Kattungebildene kommer snart de også :-)


Håper alle har hatt en fin jul og ønsker dere forsatt en fin juletid <321. desember 2020:


I går var jeg på koselig besøk til sjarmøren NO*Condotti's Tantor (Milo) - SBI b 21. Han er en stor og kraftig gutt. Kreativ og kosete. Like gla i mat som sin pappa. Flott fluffy pels og leken gutt <3


Tusen takk til eier Ragnhild for at jeg fikk komme innom <3


Milo er kullbror til min avlshann Tarzan, så ekstra kjekt er det å se brorens utvikling :-)
Se nye bilder av han i album.14. desember 2020:


Kattungene er 5 uker, les mer på deres side :)9. desember 2020:


NO*Condotti's Alexandria - SBI b er blitt over 7 måneder. Hun har flott utvikling i point fargen. Nydelig fluffy krage og sterk kropp. Se nye bilder av henne i albumet til kullet. Tusen takk Siv Therese for fine bilder <3


Så kjekt å få forsette å følge kattenes utvikling <38. desember 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Cairo, Rapunzel og Jennifer i deres album fra da jeg besøkte dem<37. desember 2020:


Nye bilder av pappa Zeus vom Perlenmeer*D og onkel NO*Condotti's Tarzan i deres album. Se også videoklipp fra samme dag som tidligere ble lagt ut på facebookgruppen <36. desember 2020:


Kattungene er 4 uker <33. desember 2020:


Første barn etter CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) er selveste NO*Condotti's Lumiére. Lumi som han går for til dagelig er en stor gutt med kraftigbenstamme. Trolig den største katten jeg har solgt. Han er rolig i type, tar dagen som den kommer. Flott tabby mønster og nydelig pointfarge <3
Lumi bor sammens med lillebror Berlioz som er noe mer bestemt og er god på smarte løsninger. Berlioz har arvet sin pappas appetitt, sikkelig matvrak :-D


Se nytt bilde av Lumi i hans album <32. desember 2020:


Nye bilder av kattungene <31. desember 2020:


Mi kjære CH NO*Condotti's Athena og hennes kull er i dag 3 år. Gratulerer så mye med dagen <3
Athena koser seg med sine små og noe ekstra til middag får hun<3


Litt forsinka med kattungebildene, men de kommer snart :)


Nye bilder av bursdagsgutten NO*Condotti's Berlioz i hans album. Tusen takk til Johild for fine bilder av han <329. november 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Iridessa - SBI b 21 i hennes album. Flotte bilder fra eier Katarina <3


Mange nye artige og fine bilder av PR NO*Condotti's Maximus i hans album. Tusen takk Vivian <325. november 2020:


NO*Condotti's sitt første kull er 7 år i dag. Tiden går så alt for fort og nå begynder de på senior årene . Gratulerer så mye skjønninger <3


Har du pus fra dette kullet blir jeg veldig glad for en oppdatering <323. november 2020:


Kattungene har nå fått sin egen side. Link under kull og planer i menyen :-)22. november 2020:


2 uker er kattungene i dag. Dette er to robuste gutter som har snart helt åpne øyner. Nå kan man se at ørekanelene har begynt p åpne seg. Selv om de forsatt ikke hører så mye, kan de sanse mor. Luktesansen forsetter uvikling. De legger godt på seg <3


Dagens vekter er Gutt1 - 136g og Gutt 2 - 168g.


De skal snart få seg egen side her på hjemmesiden.PR NO*Condotti's Maximus har glidd rett inn i sin nye familie og trives. Noe som er veldig godt å se <3
Alle bildene av han er nå flyttet tilbake til orginal albumet i lag med kullet hans. Her kommer nye bilder til å komme, rett og slett for å spare litt plass på hjemmesiden. Jeg har lagt inn mange nye bilder som jeg har fått med eier. Se dem i albumet :-)
Tusen takk Vivian for oppdateringene <3


Se videoklipp av NO*Ped Alba Sofia som kommer med interiørtips, på vår facebookgruppe:-)16. november 2020:


CH NO*Condotti's Athena - SBI b 21 nyter sin nye rolle som mamma til sine to skjønne gutter. Se bilder av dem i hennes album <315. november 2020:


Kullet er i dag en uke. Pga Athena sin lange fødsel tok det tid før melkeproduksjonen kom godt i gang. Dette gjor at Gutt1 ble brått svak. Uken har gått i handmating av han. Injeksjon til både kattungen og Athena ble gitt både en og to dager av veterinærer. Videre med tabletthjelp på Athena. I dag begynte endelig gutten å tatte selv og jeg håper det forsetter slik. Følger godt opp videre. Gutt2 er matvrak som sin pappa og morfar. Han er stor og mye liv i <3


Kullet vil etter hvert få sin egen side. Men i mellomtiden kan du se bildene på vår facebookgruppe :)


Ekstra takk til oppdretter Turid Botten for motivasjonen, gode råd og tips <3 Og til de andre som har sendt meg gode ord <311. november 2020:


Herligeste, fineste PR NO*Condotti's Maximus er omplassert til Vivian og hennes familie <3
Maximus gikk lei de unge fertile damene her i huset, ikke bare bare for en godt voksen kastrat som ble stresset. Katter er ikke flokkdyr av natur så det er ingen selvfølge at de skal kunne gå i lag. Kastrater er livsnytere og rolig.
Mitt ansvar som dyreeier innbærer også å ta slike avgjørelser, uansett hvor lite lyst man har sjølv.
Trøsten er at han fant seg raskt til rette i sitt nye hjem. Jeg er trygg på at han får det godt med mye oppmerksomhet<3
Tusen takk til Vivian og datteren Anabelle for en koselig lørdag. Og tålmodigheten søndag siden Athena var klar for fødsel midt i utlevering av Maximus<3


- Masse lykke til vidare<3<3 Og tusen takk for oppdateringane<3<3


CH NO*Condotti's Athena - SBI b 21 sin fødsel ble lang da ein døfødt men velskapt kattunge var sist. Men to sunne og livskraftige gutter på 85g og 84g kom til verden på selveste farsdagen. Vår flotte Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c er pappa til kullet<3 Mer informasjon om kullet kommer..


Tilslutt takker jeg for hjelp og ekstra hender underfødselen, tips og råd underveis<35. november 2020:


Nytt bilde av skjønneste NO*Condotti's Tiana - SBI b 21 i Oslo. Hun hadde en vekt på 4,2 kg tidligere i høst. Meget flott birma-jente dette <3 Tusen takk til Camilla for koselig bilde av henne <33. november 2020:


I dag fikk jeg flere flotte bilder av NO*Condotti's Rosetta - SBI b. Hun er over 6 mnd med vekt 2,1kg. Rosetta som var litt mindre i størrelsen enn sine søsken og med hennes aktivitetsnivå er dette fin vekt. Hun har flott kropp, hodeform og sjarmerendes uttrykk. Fin point farge. Tusen takk til eier Ingebjørg for de koselige bildene og oppdatering <3 Se bildene i Rosetta sitt album.1. november 2020:


I går fikk jeg nye bilder av nydelige NO*Condotti's Alexandria - SBI b som er over 6 mnd nå. Hun har en vekt på 2,95 kg. Blitt god venn med de to huskattene i hjemmet. Tusen takk til eier Siv Therese for bildene <3


Utrolig kjekt å få tilsendt bilder av kattene og kunne følge deres utvikling. Det blir aldri for mange oppdateringer :-)


Tirsdag var jeg på koselig besøk hos broren NO*Condotti's Cairo - SBI b. Han har full kontroll på alt i huset og er med på det meste. Koste mye og sovnet i fanget mitt. Se bildene jeg tok i albumet hans. Tusen takk til Marit og Håvard for det koselige besøket og god middag <328. oktober 2020:


Selveste NO*Condotti's Jenny - SBI n 21 fra NO*Condotti's første kull har fått seg egen instagramkonto. Nydelige Jenny er snart 7 år og like nydelig enda. Hun var den i kullet sitt som har flottest standard <3 Se nydelige bilder og artige filmer på hennes instagram: https://www.instagram.com/jennythebirma/


Link ligger også under linker i menyen :-)22. oktober 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Cairo og Jennifer i deres album. Tusen takk til eigar Håvard Krøvel-Velle for fine bilder <319. oktober 2020:


Nye bilder av CH NO*Condotti's Athena og NO*Ped Alba Sofia i deres album :-)


Athena begynder å legge seg ut og magen viser nå. Hun spiser godt og sover mye. Hun er svært lik sin mamma Amora i temperament men noe mer avslappet som sin pappa Koda<3


Sofia måtte bestikkes litt etter dagens pedikyr, så da måtte vi lete frem en ny viftepinne. Den var kjempekjekk. Over 60 cm lang med snurret tupp.Sofia har en flotte fluffy pelsen som hun har etter sin morfar Lord Oberon, den begynder å komme frem nå <318. oktober 2020:


Se nye bilder av mi søte CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 i hennes album <312. oktober 2020:


Vi minner om at det er fortsatt mulig å delta i Norske Birmavenner (NBV) sin online utstilling. Du trenger ikke ver medlem av NBV for å delta. Innvitasjonene finner du på facebookgruppen vår. Trenger du noe hjelp så ta kontakt :-)11. oktober 2020:


Nye bilder av CH NO*Condotti's Athena - SBI b 21 og hennes lillebror NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 i deres album <3


Athena spiser godt og magen hennes blir større og større. Athena er ikke like fornøgd som matmor, så hun går rundt å snøfter til magen sin :D
Athena er selvsikker, leken og kosete. Hun har en sterk og kraftig benstamme etter sin pappa. Men mer nygjerrig som mamma CH NO*Ped Alba Amora <3


Tarzan er svært lik sin pappa i størrelse og kropp. Pappa CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) er en ekstremt kraftig og sterk kropp. Han er også verdens mest kosete pus. Og bare for å poengtere hvor sterk.. Det var en dag jeg kom hjem til at Koda hadde flyttet en 2seter sofa i skinn fra ene siden av rommet hans til det andre. Koda var alene på dette rommet så han hadde vært i det kreative hjørnet den dagen <3 Tarzan har mye Koda i seg, uten om sine tabbymønster og uttrykk. Han er mye roligere enn sin pappa, med et unikt vennlig temperament er han en sikkelig søt koseklump <310. oktober 2020:


Mange nye bilder av vår kjære pappa pus Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c i hans album. Han blir pappa igjen i midten av november 2020. Ønsker du kattunge etter vår flotte tyske hannkatt, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt :-)9. oktober 2020:


I går var jeg på hyggelig besøk til NO*Condotti's Jennifer, Rapunzel og Cairo og deres tobente familie. Jennifer var den eneste som satt i ro lenge nok til bilder, se dem i hennes album <3 Tusen takk til Marit og Håvard for hyggelig kveld og god mat <3


Lagt til noen nye bilder av Penny, PR NO*Condotti's Maximus og NO*Ped Alba Sofia <38. oktober 2020:


Mi kjære CH NO*Condotti's Athena - SBI b 21 venter endelig sitt første kull med herlige Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c som pappa. Forventet farger er sjokoladetabby og sjokolademasket. Alle kattunger blir bærer av fargedilusjonsgen. Ventelisten kan fort fylle seg opp, ønsker du kattunge fra dette kullet er du hjertelig velkommen til å ta kontakt :-)


Se ultralyd bilde i Athenas album. Mer informasjon og stamtavle ser du under kull og planer i menyen <3


Nye bilder av NO*Condotti's Tantor, NO*Condotti's Rapunzel og NO*Conodotti's Cairo i deres album. Tusen takk til deres eiere for de fine bildene <330. september 2020:


Egyptisk kull 2020 er 5 måneder i dag, tiden har gått fort alså. Syns ikke det var lenge siden de tok sine første skritt. Jeg er stolt av dette kullet. De er svært jevne, god standard og helt fantstisk temperament. Det er ubeskrivelig godt å få tilbakemeding på <3
I denne alderen tester kattene grensene og lærer nå hva som er lov og ikke lov i nytt hjem. På dette stadiet kan pus vise et høyt aktivitetsnivå - vokalisere og løpe rundt sendt på morgen og kveld. Melketennen byttes ut i denne perioden og tennåringen kommer til syne. Se nye bilder av NO*Condotti's Alexandria - SBI b i albumet. Og videoklipp av henne og NO*Condotti's Rosetta på facebook gruppen <3


Tusen takk til eiere for oppdatering, bilder og video <3 <329. september 2020:


Norske Birmavenner (NBV) arrangerer ny online utstilling, her kan du delta selv om du ikke er medlem. Dette er en flott sjanse til å få tilbakemelding på din pus fra hele 6 forskjellige dommere. Ønsker du og delta, men usikker på noe så er det bare til å kontakte meg så hjelper jeg :-)
Se invitasjonen med informasjon på facebookgruppen.28. september 2020:


Nye bilder av CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b, NO*Condotti's Cairo - SBI b og NO*Condotti's Jenny - SBI n 21 i deres album. Mange takk til deres eiere for flotte bilder <327. september 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Cairo - SBI b og NO*Condotti's Jenny - SBI n 21 i deres album. Tusen takk til eiere for flotte bilder av dem <3


Jeg blir alltid glad for å motta bilder av katter fra NO*Condotti's og de som har gått i avl her. Send meg gjerne bilder/video av dem eller publiser selv på facebook gruppen <321. september 2020:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora i hennes album. Se videoklipp av henne, NO*Condotti's Tarzan og Zeus vom Perlenmeer*D på vår facebookgruppe :-)18. september 2020:


Pga vedlikehold hos MyCatDna har ikke DNA-resultatene på våres testet katter vist her på hjemmesiden. Det er nå lagt inn ny URL og link til PDF - fil er nå tilgjengelig :-)13. september 2020:


Nye bilder av alle kattene i deres album. Se videoklipp av dem på facebook gruppen av når de fikk nye leker og kloremøbel :-)


I helgen var jeg på koselig besøk til NO*Condotti's Cairo, NO*Condotti's Jennifer, NO*Condotti's Rapunzel og deres eiere Håvard og Marit <3 Nye bilder av Cairo og Jennifer i deres album. Se video av Cairo på fb <38. september 2020:


Nye bilder av alle kattene i deres album <3


Nytt bilde av NO*Condotti's Cairo i hans album. Se også video av han på facebook. Tusen takk til eierene Marit og Håvard <34. september 2020:


Nytt bilde av NO*Condotti's Iridessa - SBI b 21 og hennes datter. Iridessa har sitt andre kull nå <3 Tusen takk for koselig bilde Katarina og kos deg med kullet <3


Nytt bilde av CH Cinamon Boy av Ontario - SBI b i hans album. Tusen takk til Lisbeth for herlig bilde av han <330. august 2020:


NO*Condotti's Alexandria, Cairo og Rosetta er 4 månder i dag. Rosetta utvikler meget flott pels og hodeform. Alexandra har flott kropp og sjarmerendes profil <3
Fredag var jeg på besøk hos Cairo og hans familie. Han er blitt kjempestor og tung. Kom å la seg i fanget mitt nesten med en gang. Svært leken og har full kontroll på alt. Tusen takk til Marit og Håvard for deilig pizza <3


Og tusen takk til Ingebjørg og Siv for flotte bilder og video av Rosetta <3


Se bildene i album og videoklipp på facebook gruppen :-)27. august 2020:


På denne dagen vært år feirer vi huskatten Penny sin bursdag. Hun ble funnet ute, mjauende i en grøftekant i 2018. Da var hun 12-14 uker gammel. Jeg tok henne med hjem og satt henne i karantene til hun ble kontrollert av veterinær. Penny fikk både vaksine og helsesjekk. Når jeg ikke fant ny eier etter å ha annonsert henne valgte jeg at hun skulle få bli hos oss. Penny imponerte med hvor tilpassingsdyktig hun var. Og kontakt med mennesker hadde hun måttet hatt, for hun elsker kos. Penny lever som kastrat og går veldig godt i lag med mine birma. Hennes bestevenn er CH NO*Condotti's Athena. Penny fikk en rosa lekemus som er like kjekk i dag. Gratulerer med dagen Penny-venn <323. august 2020:


Vi deltok i NBF only Virtual Cat Show (uoffesiel), arrangert av Birmans USA. Dette var en betalt utstilling, der vi støtter Birman Heart Study Birman Heart Study drevet av Animal Care Trust ved Royal Veterinary College og Bria Fund for FIP Research opprettholdt av Winn Feline Foundation.Vi har hovedfokus på helse og temperament så dette syns vi at vi skulle bli med å støtte.


Denne utstillingen gikk som et CFA Show, noe som er nytt for meg siden vi går under NRR (Fifé). Men her konkurrerer kattene i farge og dømt av 6 forskjellige dommere. Best of Best (BOB) ble tatt ut uavhengig av farge og kjønn innen hver kategori. Det var tre bilder av hver katt som ble sendt inn i hovudklassene. Og et bilde i tileggsklassene. Morro å se hvordan standarden er i andre land og organisasjoner.


Ekstra kjekt er det å få bedømmelse av så mange dommere fra forskjellige organisasjoner. Selv om bilde(r) ikke kan måle seg med en fysisk utstilling er det veldig kjekt å få tilbakemedling på kattene nå i desse tider. Spesielt når vi har ny genrasjon <3


NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 og hans pappan CH Cinamon Boy av Onatrio - SBI b deltok i hovudklassene med over 50 katter i hver kategori, og med i utellingen. Pappa Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c og hans barn NO*Condotti's Alexandria, Cairo og Rosetta deltok i tileggsklassene kom blant BOB (Best Of Best). Jeg er ekstra stolt over kullet som gjor det veldig bra. Noen lurer nok på hvorfor jeg sendte inn bilde av alle og ikke kun den med beste markeringer. Svaret mitt er at jeg er fullt klar over at de med lave sokker fikk trekk for dette som gikk utover total poengsum. Men jeg ønsket en vurdering på den nye genrasjonen og hvordan vi holder oss i avl. Resultatet og bedømmelsene er vi fornøyd med <3


NBF only Virtual Cat Show kommentarer:


Andreas Kretschmer-Kraiczek TICA (GER) om Zeus vom Perlenmeer*D:
Denne katten ser virkelig virkelig avslappet ut <3


Andreas Kretschmer-Kraiczek TICA (GER) om kattungene:
Det jeg virkelig liker er at de ser veldig like ut, som jeg synes i alle raser er veldig viktig. Alle av dem har en veldig vakker form på hodet, fine passe ører, vakkert uttrykk på alle øyne. Fargen er vakker i så ung alder. Men det jeg virkelig liker i alle tre kattungene er profilen. Det er en romersk profil. De fikk veldig fin kinn, utmerket munn og veldig fin kinn. Vakker kattunge pels. Hansker er vakre.


Brenda Neukircher WCF (ZA) om kattungene:
De er bare herlige. Like i type. Vakre uttrykk. Og nydelig øreplassering for alder.


- Kreditt for dette skal også gå til oppdretterene Siw R. Lødemel, Margarete E. Sackl og Turid Botten, som kattene sine linjer kommer i fra.


Se resultatet under show i menyen og diplom bilder i show album og deres egne album :-)


Link til videoklipp av noen av bedømmelsene legger jeg på facebook gruppen, der står også alle reusltater.17. august 2020:


Jeg har fått nye bilder av NO*Condotti's Cairo, Rosetta og Rapunzel i deres album. Se videoklipp av Cairo på vår facebook gruppe. Tusen takk til deres eiere for fine bilder av dem <313. august 2020:


Zeus vom Perlenmeer*D og NO*Condotti's Tarzan tok over stua, se bilder i album og videoklipp av alle på facebook :-)12. august 2020:


Mandag var CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 en liten tur innom klinkken. Der var vi så heldige å få hilse på kullbroren hennes, NO*Ped Alba Dono Dare - SBI n. Han har jeg ikke sett siden før han var leveringsklar. De er begge over 9,5 år nå og det er ekstra kjekt å kunne sammenligne så gamle katter. Dono er stor i størrelse, lang fin pels og jeg syns han er likest moren deres. Amora er mer lik sin pappa. De fyller begge 10 år i januar 2020 <3


Jeg hadde ikke med meg telefonen den dagen, så jeg fikk ikke tatt bilder av dem. Men nye bilder av Amora er lagt ut i hennes album :-)11. august 2020:


Nytt bilde av NO*Condotti's Lumiére (Lumi) - SBI b 21 som koser seg i salatbollen. Tusen takk til Martin Bredin for artig bilde :D8. august 2020:


Min tid med Egyptisk kullet er over, de har alle flyttet inn i sitt nye hjem. Les mer på deres side <3


Vi planlegger et kull til, les mer om under kull og planer i menyen :)3. august 2020:


Nye bilder og video av kattungene :-)31. juli 2020:


Kattungene er 13 uker, les mer på deres side <328. juli 2020:


Nye videoer av kattungene og oppdatert kattungesiden :-)25. juli 2020:


Oppdatert kattungesiden :-)24. juli 2020:


Nytt bilde av NO*Condotti's Jennifer og videoklipp av henne på facebook. Tusen takk Håvard :-)23. juli 2020:


Revaksinasjon av kattungane, les r på deres side :-)22. juli 2020:


Se videoklipp av Maximus, Athena, Amora, Sofia og kattungene på facebook. Der kan du også se video av Zeus sine barn hos NO*Ped Alba :-)


Da kom bedømmelsene til de andre kattene som deltok på online show. Se CH NO*Ped Alba Amora, CH NO*Condotti's Athena, CH Cinamon Boy av Ontario, NO*Condotti's Tarzan og NO*Ped Alba Sofia sine tilbakemeldinger under show i menyen eller i deres album :-)21. juli 2020:


Se videoklipp av pappa Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c og bestevennen NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21facebook :-)

Nye bilder av dem i deres album.


Nye bilder av kattungene i deres album <3


Vi deltok igjen i online utstilling. Denne gangen var det webkatten som avholdt den uoffisiele utstillingen. PR NO*Condotti's Maximus - SBI b 21 ble BIV (best i variant) <3
Du kan lese bedømmelsen i albumet under utstilling (show i menyen) eller i Maximus sitt album.19. juli 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Tarzan i hans album. Se også videoklipp av Penny og CH NO*Condotti's Athenafacebook :-)


Lagt til noen bilder i NO*Ped Alba Sofia sitt album <318. juli 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Tarzan, CH NO*Condotti's Athena og Penny i deres album <3


Se vidoklipp av CH NO*Ped Alba Amora og CH NO*Condotti's Athena på facebook <3


Oppdatert kattunge siden <317. juli 2020:


Nytt bilde av NO*Condotti's Berlioz - SBI b i hans album. Tusen takk til Johild for artig bilde <316. juli 2020:


Nytt bilde av NO*Condotti's Jenny i hennes album. Tusen takk for nydelig bilde Silje <315. juli 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Tantor som har fått seg så fin nye hengekøye. Tusen takk til eier Ragnhild for fine bilder av han <3


Vi har fått nytt bilde av pappa / bestefar CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) i hans album. Tusen takk til Mona for fint bilde av han <3


Nytt bilde av NO*Condotti's Jennifer og Rapunzel i deres album. Tusen takk for fint bilde Håvard :-)14. juli 2020:


Se alle studio bildene av kattungene i deres album :-)12. juli 2020:


Vi tok en runde til i studio. Se mange nye bilder av vår kjære Zeus vom Perlenmeer*D i hans album <3


Zeus vom Perlenmeer*D er født i Berlin, Tyskland hos oppdretter Margarete Eva Sackl for over ett årsiden. Da Siw hentet han hjem til Norge stoppet hun uten for huset mitt så jeg fikk hilse på han. Vi eier Zeus sammen. Han var så kosete og rolig og husker jeg sa at Margarete har gjordt en kjempe flott jobb med han. Vi er evig takknemlige for denne herlige gutten <3


Zeus er lav på fremsokkene, men det er tatt inn lavt med vilje fordi det skulle passe inn i vårt avlsporgram. Det ligger mye arbeid bak hver kobinasjon og det er mye som skal tas i betrakting når det kommer til avl. Zeus har nå blitt pappa til to kull og flere blir det. Vi ser frem til å se utviklingen til hans barn videre <3


Zeus er ung og er forsatt i utvikling. Han er kraftig i kropp og hode. Fin lengde i pels. Veldig flott bredde i hode og fin point farge. Nå har han sommerpelsen. Zeus er snill med alle. Elsker kos og mat mer enn noe annet <310.juli 2020:


Kattungene i studio, les mer på deres side :-)


Pappa Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c fikk bli med i studio i dag. Se de nye bildene av han i hans album <3


Nye bilder av søtingen NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 som også var med i studio :-)8. juni 2020:


Nye bilder av nydelige NO*Condotti's Tantor (Milo) - SBI b 21. Han er kullbror til Tarzan og har utviklet seg veldig flott. Tusen takk til Linnea for fine bilder av han <3


Jeg blir alltid glad for å få tilsendt bilder av katter fra NO*Condotti's, kan aldri bli for mye <37. juli 2020:


Nye bilder av CH NO*Condotti's Athena - SBI b 21, PR NO*Condotti's Maximus - SBI b 21 og CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 i deres album. See også videoklipp av NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21, NO*Ped Alba Sofia - SBI b, Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c og kattungenefacebook gruppen vår :)


Vi har hatt koselig besøk av Cairo og Rosetta sine kommende eiere flere ganger og ser frem til å hilse på Alexandria sine kommende eiere ved levering :-)5. juli 2020:


Se nye bilder av kattungene på deres side <33. juni 2020:


I dag fikk Zeus vom Perlenmeer, CH NO*Ped Alba Amora og PR NO*Condotti's Maximus årets vaksine <3
Zeus var 4,2 kg i dag, Maximus 3,9kg og Amora går for sommerkroppen 2020 med vekt på 3,2kg.


Athena har fått tidligere i år. Vanligvis har jeg tatt alle samtidig, men det gikk ikke denne gangen. Tarzan og Sofia må utsettest fordi det ikke skal kræsje med karantenetid på utstilling neste år. Penny får si vaksine i lag med dem.


Se bilder av Zeus i hans album :-)2. juli 2020:


Kattungene er 9 uker i dag, les mer på deres side <330. juni 2020:


Jeg utnytter regnværsdagene nå med å få vaske ned og dampet hannkatt rommet fra tak til gulv. Samt skifte ut litt møbler som var begynt å bli slitt. Det vart godt likt av Zeus vom Perlenmeer*D og NO*Condotti's Tarzan. De fikk også smake på omega 3 olje, det var nydelig godt. Se nye bilder i deres album og videoklipp på facbook gruppen :-)


Kattungene er 2 mnd i dag, tiden går så alt for fort <3 Se nye bilder av dem i album og videoklipp på facebook :-)29. juni 2020:


Oppdatert kattungene sin side :-)23. juni 2020:


Lagt til noen bilder til av kattungene <322. juni 2020:


Pga dagens stuvasjon i verden så får ikke vi reist på fysisk utstilling. Da var det kjekt med uoffisiel online show som Norske Birmavenner arrangert. De fine bedømmelsene til NO*Condotti's Tarzan og NO*Condotti's Iridessa er nå lagt til deres egne album og show albumet.


Tusen takk til Iridessas eier Katarina som sendte inn bilde av henne :-)


Nytt bilde av NO*Condotti's Rapunzel i hennes album. Tusen takk for bilde Marit :-)21. juni 2020:


Lagt til noen nye bilder av kattungene :-)18. juni 2020:


Alle kattungene er nå reservert. Les mer om dem på deres side <3


Vi vil også gratulerer Zeus vom Perlenmeer som pappa igjen og NO*Ped Alba med nytt kull på hele 6 kattunger :-)15. juni 2020:


Rett før midnatt kom resultatet for kastrat hannkatt fra Norske Birmavenners online utstilling. Og der kom PR NO*Condotti's Maximus - SBI b 21 på 5. plass av 12 deltakere. Det er utrolig kjekt å kunne vise frem Maximus på denne måten selv om han var noe avrøytet. Man han trivdes ikke på fysisk utstilling og ble derfor ikke stillt mer. Så dette var ekstra gøy :-)


Du kan se bilde av han og bedømmelsen i albumet hans eller under show i menyen.14. juni 2020:


Nytt bilde av NO*Condotti's Lumére (Lumi) - SBI b 21 i hans album. Tusen takk for fint bilde av han Johild :-)13. juni 2020:


Lagt til flere videoklipp av kattungene på vår facebook gruppe :-)


NO*Condotti's Alexandria - SBI b er ledig <312. juni 2020:


Kattungene er 6 uker, les mer på deres side <3


Nye bilder av mammapus NO*Ped Alba Sofia - SBI b i hennes album :-)9. juni 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Iridessa - SBI b 21, tusen takk til Katarina for flotte bilder :-)


I dag er vi svært stolt av CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 som tok i dag 2.plass (Senior klasse) av 8 deltakere i Norske Birmavenners online utstilling <3 Se bilde med omtale i hennes album og under show i menyen.5. juni 2020:


Kattungene er 5 uker, les mer på deres side <331. mai 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Jenny, NO*Condotti's Jennifer og CH Cinamon Boy av Ontario i deres album. Tusen takk til deres eiere for fine bilder av dem. Utrolig kjekt å se dem, ikke bare for meg men også for de som har slektninger <3


Nye bilder av CH NO*Condotti's Athena - SBI b 21 i hennes album <330. mai 2020:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora, PR NO*Condotti's Maximus og NO*Condotti's Tarzan i deres album :-)29. mai 2020:


Zeus vom Perlenmeer*D er en pus som virkelig nyter alt livet har å by på. Han syns pappa-tittelen er helt flott og tar statusen til nye høyder. Se de nye bildene i hans album :-D28. mai 2020:


Kattungene 4 uker i dag. Les om dem og se nye bilder på deres side. Se også videoklipp på vår facebook gruppe :-)27. mai 2020:


Nytt bilde av NO*Condotti's Rapunzel - SBI n 21 i hennes album. Se også videoklipp av henne på facebook gruppen. Tusen takk til Håvard Krøvel-Velle for koselig bilde :-)26. mai 2020:


Den gamle inngjerdingen til kattungene hadde det ikke i seg til et kull til. Så da måtte jeg improvosere en midlertidig en. Se video av kattungene på vår facebook gruppe og les om dem på deres side :-)21. mai 2020:


Kattungene er 3 uker. Les mer og se nye bilder på deres side :-)18. mai 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Jennifer i hennes album. Tusen takk til Marit og Håvard for fine bilder <3


I går på 17. mai ble det sluppe musikkvideo om Ivar Aaasen som Runar Gudnason (SideBrok) har skreve om fjerde verset. Her var flere kjenninger i vidoen bl.a. Jennifers eier Håvard Krøvel-Velle og NO*Ped Alba var også med :-)


Zeus vom Perlenmeer venter kull i lag med NO*Ped Alba Mia, les mer og se stamtavlen på NO*Ped Albas hjemmeside :-)


Se nye bilder av Zeus og Tarzan i deres album :-)12. mai 2020:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer, NO*Condotti's Tarzan, NO*Ped Alba Sofia og CH NO*Ped Alba Amora i deres album. Se videoklipp på vår facebook gruppe :-)


Nye bilder av NO*Condotti's Rapumzel i hennes album. Tusen takk til Marit og Håvard for fine bilder av henne <310. mai 2020:


I lag med NO*Ped Alba har vi igjen DNA-testet tre til av våres katter. Og vi er svært glade for det flotte resultatet. Nå har vi publisert orginal testene og de kan leses slik vi ser dem. Jeg har også skrevet forklaring på norsk. Les mer om testen og se resultatet under DNA-test i menyen.9. mai 2020:


Nytt bilde av Berlioz og Lumiére i deres album. Tusen takk til Johild og hennes familie <38. mai 2020:


Kattungene er en uke, se nye bilder og les om dem på deres side  <32. mai 2020:


Endelig kom neste generasjon og det er stor glede..


NO*Ped Alba Sofia - SBI b fikk fire nydelige kattunger fra kl. 05.00 den 30 april. Fødselvekt er jente 92g, gutt 105g, jente 66g og gutt 73g ♥️ Minste jenta fikk injeksjon med veske og sukker da hun var litt svak. Med det kom hun seg. Hun får tilegg og hjelp til "buffén". Minste guten er sterk og pattar selv ♥
Virker som om de har fått mer mat på eine siden.


Sofia var kjempeflink, ordnet det meste selv. Rolig og kosete i gjennom hele fødselen. Håper alt går bra vidare med de små ♥️


Den stolte pappa til kullet er Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c :-)


Lite søvn på meg fortiden så oppdatering kommer etter hvert. Kullet har nå fått sin egen side, gå til kull og planer.25. april 2020:


Nytt bilder av NO*Condottis Iridessa - SBI b 21 som har lært å klatre over kattegården. Se bildet i albumet hennes. Takk for det morsomme bildet Katarina :-)24. april 2020:


Nye bilder av Zeus, Tarzan og Penny i deres album :-)19. april 2020:


Nye bilder av Zeus, Tarzan, Maximus, Penny, Sofia og Athena i deres album :-)


Zeus har vært på besøk hos NO*Ped Alba. Og vi krysser fingrene for kull mellom han og NO*Ped Alba Mia i slutten av juni <315. april 2020:


Resten av gjengen måtte også få seg en vannfontene, som både er skummelt og spennende synes de. Jeg er ekstra fornøyd med denne. Enkel å rengjør og kommer i keramikk. Se video på vår fb gruppe :-)


Nye bilder av Tarzan og Sofia i deres album :-)12. april 2020:


Nye bilder av alle pusene i deres album :-)


Nytt bilde av NO*Condotti's Berlioz som har funne den ultimate soveplassen. Tusen takk til Johild m/fam for koselig bilde av han <3


- Jeg kan ikke få si det ofte nok.. Jeg blir så gla hvar gang jeg får tilsendt bilder av puser fra NO*Condotti's :-)7. april 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Tarzan, Zeus vom Perlenmeer*D og NO*Ped Alba Sofia. Se også video av Zeus på vår facebookgruppe :-)4. april 2020:


Lagt til nye bilder av alle pusene i deres album. Sofia ca en mnd på vei og det vises allerede <3

Se videoklipp av Maximus på vår facebook gruppe.3. april 2020:


Se nye bilder av pappapus CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b i hans album <32. april 2020:


Nytt bilde av NO*Condotti's Tantor og NO*Condotti's Berlioz i deres album. Tusen takk til deres eiere for herlige bilder, utrolig koselig å få bilder av dem <331. mars 2020:


Nytt bilde av NO*Condotti's Lumiére og NO*Condotti's Berlioz i deres album. Mange takk til Johild for det koselige bilde av dem <3


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer, NO*Condotti's Tarzan,Penny, CH NO*Condotti's Athena og NO*Ped Alba Sofia i deres album :-)29. mars 2020:


Lagt til mobilbilder av CH NO*Condotti's Athena, NO*Condotti's Tarzan, NO*Ped Alba Sofia og PR NO*Condotti's Maximus <327. mars 2020:


Nytt bilde av NO*Condotti's Jenny - SBI n 21 i hennes album. Tusen takk til Silje for flott bilde <324. mars 2020:


Se video av Zeus vom Perlenmeer og NO*Condotti's Tarzan på vår facebookgruppe som har fått seg vannfontene :-)


Nytt bilde av NO*Condotti's Tantor (aka Milo) - SBI b 21 i hans album. Tusen takk Raghild for nydelig bilde av han <323. mars 2020:


I dag har vi gledelige nyheter !


Vi venter kull mellom NO*Ped Alba Sofia - SBI b og Zeus vom Perlenmeer DE - SBI c i slutten av april 2020. Forventet varger er sjokolademasket - SBI b og lillamasket - SBI c <3 Se kull og planer i menyen for mer informasjon og stamtavle på kullet.


Se også ultralydbilder i Sofia's album. På facebook gruppen vår kan du se vidoklipp.


Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt om du er interessert i en kattunge fra NO*Condotti's.22. mars 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Jennifer i hennes album. Tusen takk til Håvard for fine bilder:-)


Se videoklipp av den matglade Zeus vom Perlenmeer og hans bestevenn NO*Condotti's Tarzan på vår facebookgruppe :-)20. mars 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Iridessa - SBI b 21 i hennes album. Tusen takk til Katarina for fine bilder <319. mars 2020:


Lagt til fleire bilder av Zeus vom Perlenmeer, NO*Condotti's Tarzan, CH NO*Ped Alba Amora og Penny i deres album <318. mars 2020:


NO*Ped Alba Sofia - SBI b kom på trykk i NRR sitt blad Aristokatt. Veldig koselig <3 Se bilde i Sofias album.

CH NO*Condotti's Athena og Rulle var også på trykk. De bildene er vist før og du kan se dem i deres album.


I går laget jeg en liten uskyldig humorstisk bilde serie. Det er tunge dager på flere måter nå når vi må holde oss innendørs. Da må vi finne på noe morro. Selv om jeg selfølgelig føler med alle i denne tunge tiden og hper alle holder seg friske<3 Se bildeserien på vår facebookgruppe.


Se også nye bilder av alle pusene i deres album<316. mars 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Jennifer og NO*Condotti's Rapunzel fra mine to første kull. Se bildene i deres album. Tusen takk for bilder av dem Marit <315. mars 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia, CH NO*Ped Alba Amora, CH NO*Condotti's Athena, Zeus vom Perlenmeer, NO*Condotti's Tarzan and Penny i deres album :-)


Siden vi holder oss inne brukte jeg tiden på å dampe skykkelig alle klorestativ og møbler. Dette er beste måten å få vekk hår og ikke minst bakterier. Etter på fikk alle pusene et bad <3 Se videklipp på vår facebookgruppe.11. mars 2020:


Vår kjære Zeus vom Perlenmeer - SBI c fyller 1 år i dag. Zeus er født i Berlin og er fra oppdrettet Vom Perlenmeer. Vi er så utrolig takknemlige for denne skjønne pusen. Tusen takk til Margarete for tilliten du har vist oss og for muligheten til desse flotte linjene<3


Zeus feirer med nye leker og får noe ekstra til middag i dag. Gratulerer med dagen Zeus, vi er kjempe gla i deg <3

Se nye bilder av han i album og videklipp på fb.4. mars 2020:


Gratulerer med dagen til NO*Condotti's Tarzan og NO*Condotti's Tantor som er 1 år i dag <3 Og til NO*Ped Alba Sofia som ble 1 år i går <3 Se nye bilder i av dem i deres album. Tusen takk til Ragnhild for koselige bilder av Tantor :-)


Nye bilder av NO*Condotti's Jennifer og NO*Condotti's Rapunzel i deres album. Tusen takk til Marit for fine bilder av dem :-)


Og nytt bilde av Cinamon Boy av Ontario i hans album <329. februar 2020:


Gratulerer med dagen til skuddårsbarnet NO*Condotti's Lumiere - SBI b 21 som er 4 år i dag og til skjønneste NO*Condotti's Tiana - SBI b 21 ble 3 år 26. februar  <321. februar 2020:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer, NO*Condotti's Tarzan, CH NO*Ped Alba Amora og CH NO*Condotti's Athena i deres album :-)


20. februar 2020:


Zeus vom Perlenmeer og NO*Condotti's Tarzan har fått seg flott lekerom. Se videoklipp på vår fb -gruppe :-)


Lagt til stamtavle i pawpeds for NO*Condotti's Tarzan og NO*Ped Alba Sofia. Og oppdatert planer.16. februar 2020:


For å sette tankene over på andre ting har jeg nå lagt til coat panel (pelsfarge, pelstype) og morfologi fra Dna-testen som ble tatt. Noe av det inivuduelt pr pus og andre ting er arvelig. Kanskje mest interessant for oppdretterene. Her viser hvilke pelstype de har og farger som følger med hver pus som ble testet. Og mutasjoner som kan gi kort haler som t.d. hos bobtail, det hadde ingen av kattane som ble testet. Blodtype ble også med i testen. Se resulatet pr katt under DNA-test i menyen.15. februar 2020:


Torsdag ble siste dagen vi gikk ut døren i lag💔..


Tito - HCS as 0922 var en svært intelligent, oppmerksom og sosial pus. Sjarmerte alle han hilset på. Han trivdes godt i sjefsrollen og var snill med alle. Tito ga de andre her flere egenskaper som de ikke hadde hatt uten han <3


Han ble med på Sunnmørskatten fleire gonger i sin ungdom. Husker jeg badet han som en birma, lærte fort man ikke skulle gjør det. Men han ble BIS tre gonger. Denne fyren fanst ikke redd for noe og var svært fornøyd med å være midt punktet. På sin siste utstilling reagerte jeg på at da han ble strekt ut på dommarbordet ble han furten og sammeleis i burdet etter på, rart sida han alltid likte folk og hadde aldri problem med andre katter. Hjemme oppførte han seg normalt igjen. Men ble tenkende på reaksjonen hans. Så jeg tok han til en sjekk hos dyrlege. Tito var en stor pus på rundt 8kg den gang.. Så det var naturlig å sjekke hofte og hjerte. Røntgen viste HD og ultralyd viste et litt stort hjerte. Han fikk medisin når han trengte det og det ga han mange år til. Nå kom han inn i sitt tiande år. Jeg hadde lovd han at om han vart sikkelig dårlig så skulle han få sleppe. Til nå har han vært livsglad, men de siste dagene har han vært slapp og torsdag hadde han dårlig blodsirkulasjon. Kald og brukte lang tid på å sette seg ned. Så torsdag ble siste dagen vi gikk ut døren i lag.


Tito ga meg så mye og åpnet dørene til et nytt kapitel i livet mitt. Det var pga at han skulle få seg en venn jeg valgte birma som jeg hadde lenge ønskt meg. Med birmainteressen kom mange nye opplevelser, puser og ikke minst gode vennskap <3

Det er tungt og ubeskriveleg trist å miste noen som er så stor del av hverdagen. Mitt råd er å følge med dyrene. Ta årleg helsesjekk og om man har mistanke om sjukdom, sjekk. Heller en gang for mye enn for lite. Katter er eksperter på å skjule svakheter og vil derfor ikke alltid vær synelig slik som med Tito. Men pga at han fikk hjelp i så tidlig alder, var jeg heldig å fikk ha han i mange år til <3


Tito gjor mye ut av seg og merka godt han mangler her. Men han lever videre i mange gode minner.. Takk for du var ein del av mitt liv. Kvil nå kjære Tito du blir aldri glemt !


Tito: 23.03.2020 - 13.02.2020


" you know my heart by heart "💞


Takk til de som har skreve / ringt meg. Og takk til Ørsta og Volda Dyreklinkk som gjor vår siste tid fin.
12. februar 2020:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora, CH NO*Condotti's Athena, PR NO*Condotti's Maximus, Zeus vom Perlennmeer og NO*Ped Alba Sofia i deres album <311. februar 2020:


Nytt bilde av NO*Condotti's Jennifer. Tusen takk til Marit K. Hjorthol for fint bilde av henne <3

Se videoklipp av Athena, Tarzan, Sofia og Zeus på vår fb - gruppe :-)


Nye bilder av alle pusene i deres album <37. februar 2020:


CH Cinamon Boy av Ontario - SBI b fikk besøk i dag av en fremmed katt. Da ble det operaduett. Se bildene i hans album :-)3. februar 2020:


I dag er CH Cinamon Boy av Ontario - SBI b 5 år. Se nye bilder av han i album og videoklipp på vår fb-gruppe <32. februar 2020:


Nye bilder av NO*Condotti's Tiana - SBI b 21 i hennes album. Tiana har arvet pappas kraftige og muskulærekroppsbyggning. Fint hode og profil. Og pappas kompakte tette pels. Med mammas nydelige tabby mønster. Tusen takk Camilla for de nydelige bildene av henne <325. januar 2020:


Se de fine studiobildene av NO*Condotti's Tarzan, NO*Ped Alba Sofia og Zeus vom Perlenmeer i deres album :-)22. januar 2020:


I dag har vi vært i studio igjen i lag med NO*Ped Alba. Vi fikk mange fine bilder. Se smakebit på vår fb-gruppe :-)19.januar 2020:


Gratulerer med dagen til mi kjære CH NO*Ped Alba Amora som er 9 år i dag <313. januar 2020:


NO*Condotti's Tarzan koste seg i studio, purret hele tiden og syns det var gøy med lek. Se bildene i hans album <312. januar 2020:


I går var vi i studio med Zeus vom Perlenmeer som også ble 10 måneder. Zeus syns det var så koselig han måtte kose med alle møbler. Se bildene i hans album <3


Se også bildene av NO*Ped Alba Sofia som likte seg svært godt i studio <3


Tusen takk til Fotograf Marta Lystad Johansen for lån av studio :-D11. januar 2020:


PR NO*Condotti's Maximus er 6 år i dag <3

Maximus, Zeus, Tarzan og Sofia har vert i studio. Se smakebit på vår fb-gruppe. Bildene blir lagt ut når de er klar :-)


Nye bilder av NO*Condotti's Rapunzel som også har bursdag i dag. Tusen takk for bilder Marit og Håvard <38. januar 2020:


Endelig kom NBV sitt blad Birmaposten. Der er vår tidligere avlshann CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) på fremsiden. CH NO*Condotti's Athena og PR NO*Condotti's Maximus var bilder av inn i, kjempe koselig <36. januar 2020:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21, NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 og Zeus vom Perlenmeer - SBI c i deres album. Tarzan og Zeus veier 4 kg. Sofia veier 3 kg i dag :-)


Nytt bilde av NO*Condotti's Tantor - SBI b 21 i hans album. Tusen takk til Ragnhild Halsen for artig bilde av han <35. januar 2020:


Nytt bilde av NO*Condotti's Lumiére i hans album. Tusen takk til Johild for fint bilde av han <3


Veldig koselig å få tilsendt bilder pusene fra NO*Condotti's. Og blir glad for å få av flere :-)


Vår kjære tidligere avlshann Koda kom på forsiden av Birmaposten (Norske Birmavenner sitt blad). Se bilde i hans album :-)4. januar 2020:


I dag er Tarzan 10 mnd. Han er Kraftig i kropp og tung. Se bilder av han i album og videoklipp på facebook <33. januar 2020:


Nye bilder av alle pusene i deres album. Sofia er 10 mnd i dag, Hun er stor jente med mye pels <3

Se videoklipp av henne på vår facebook-gruppe.1. januar 2020:


2019 gav oss mye. Nye venner, bekjente, avlskatter, flotte utstillingsresultat, kattunger og mange gode minner. I år ser vi frem til kull med våre nye avlskatter. Om du er interessert i kattunge fra oss. Ta gjerne kontakt :-)


Nytt bilde av NO*Condotti's Jennifer i hennes album og nyttårsbilde av våres katter på facebook gruppen vår :-)


Ønsker alle et riktig godt nyttår !26. desember 2019:


Lagt til julebilder av alle pusene i deres album <3


Vi har også fått koselige bilder av Lumiére og Berlioz. Tusen takk til Johild og hennes familie <3


22. desember var jeg på hyggelig julebesøk hos Tantor og familien hans. Han har blitt en flott og stor gutt. Se bilder i hans album <3


Ønsker alle en forsatt god jul🎅21. desember 2019:


Se videoklipp av NO*Condotti's Tiana - SBI b 21 på vår fb-gruppe. Tusen takk for artig video Camilla <319.desember 2019:


Lagt til noen nye bilder av NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21. Han er tålmodig og kosete type <318. desember 2019:


Zeus vom Perlenmeer - SBI c sin stamtavle er nå lagt til. Har også lagt til stamtavle på fremtidig kull :-)17. desember 2019:


Nye bilder av CH NO*Condotti's Athena og CH NO*Ped Alba Amora i ders album <316. desember 2019:


Lagt til nye bilder av Amora, Tito, Athena, Zeus, Tarzan and Sofia :-)15. desember 2019:


Vi har oppdatert flere av sidene her på hjemmesiden :-)13. desember 2019:


NO*Condotti's Athena og Rulle fikk bilde sitt i NRR sitt blad Aristokatt :-) Se bilde i deres album.


Se også videoklipp av CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 på vår fb - gruppe :)


Zeus er blitt 9 mnd og blir større og større. Han favoriserer desember månden med alt det gode den har og by på. Favoritten til nå er edamer ost :-) Se bilder av han i album og videoklipp på vår fb-gruppe.5. desember 2019:


1. desember ble Athena og  hennes kull 2 år, gratulerer så mye <3

Sofia og Tarzan er blitt 8 mnd :)


Årets katte-lister 2019 er nå lagt ut, resultate var over all forventning siden vi ikke har stillt så mye i år. Ikke alle våres katter har hatt to utstillinger som er det meste vi har stillt i år. Oppdrettet fikk også utelling på 20. plass. Det er sammenlagt resultat fra de 3 beste utstillingene som gir resultat på Årets katte-lister.                                           

25. november 2019:


Gratulerer med dagen til mitt første kull som er 6 år i dag :-) <318. november 2019:


Nytt bilde av Zeus, Tarzan, Sofia og Penny i deres album. Se mange videoklipp av dem på vår fb-gruppe :-)

(følg oss på facebook og få de første oppdateringene om oppdrettet).


11. november 2019:


Zeus er 8 mnd i dag og veier 3,8 kg. Kanskje ikke så rart så mye mat han spiser. Fluffy og silkemyk pels. Tung i kropp. Elsker kos og lek. Og skal helst sove i fanget eller i armene <34. november 2019:


Tarzan er 8 mnd i dag og Sofia ble det i går. Zeus ble med på dagens bilder. Se dem i deres album :-)11. oktober 2019:


I dag er Zeus vom Perlenmeer - SBI c 7 måneder. Nye bilder av han i hans album <310. oktober 2019:


Nye bilder av NO*Condotti's Jenny, NO*Condotti's Jennifer, NO*Condotti's Rapunzel, NO*Condotti's Tantor og NO*Condotti's Iridessa. Tusen takk til deres eiere for de fine bildene <34. oktober 2019:


Lagt til bilde montasje av Zeus, Tarzan, Sofia, Maximus, Athena og Amora i deres album <3


Pga feil på fb gruppen våres får ikke vi lagt ut stories. Knappen vises ikke. Vi prøver å få fikset dette.24. september 2019:


PR NO*Condotti's Rulle - SBI b 21 sjarmerte dommerene igjen med sin flotte store kropp og god lengde. Enda han ikke har fått på seg vinterdrakten enda. Fine linjer og bredde i hode. Noe flat panne, men det kommenterte begge dommere at nesten alle birma har. Kanskje det burde vært standard da(?). EX form og linjer. Litt kort profil. Ex fantastisk dyp blå øyenfarge. EX form og størrelse. EX og fint plasert. Store nok ører. Pelsen var EX flott presentert, EX silkemyk textur og kvalitet. Virkelig fin pointed. Fin form og lengde på halen, EX. Rasetypisk i kondisjon !
Totalinntrykk: Vakkker birma!


Rulle som selvsakt vet han er flott, kunne ikke forstå vitsen med at vi tok han til Ålesund for at noen skulle fortelle han det. Så han var noe << grumpy >>. Som dommer Kristiina Rautio kommenterte Rulle er ikke fyllt 2 år enda og har ikke helt forstått han er kastrert.


Rulle fikk PREMIER tittel og NOM lørdag og sitt første CAPIB cert søndag med glans🎉 Vi er stolt og strålendes fornøyd med resultatet! Gratulerer Rulle og til eierene Marit og Håvard =) <3NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 deltok i klasse 12. Han fikk flott tilbakemelding av begge dommerane for sin størrelse og flott utvikling i kropp for alderen. Muskulær. Hode har fin form, bra utmasking, noe lav panne, lovende ører og EX profil. Øynene har veldig søtt uttrykk og allereide nydelig fin farge. Pelsen fikk 100% show presentert ! - til og med sokkene og hanskene. EX kvalitet. Nydelig utvikling i farge. EX silky texture. Halen har EX form og lengde. Fin og fluffy. SUPER ! Flott kondisjon. Nydelig, søt, sjarmerende. EX temprament !! <3

Totalinntrykk: Hannkatt med fin kvalitet ! Lovendes baby gutt som treng tid.


Resultat: EX 1 begge dager <3Athena som fikk løpetid og var mest opptatt av hannene.. Og har ikke fått igjen pelsen etter sommervarmen. Så jeg var svært skeptisk på hvordan dette ville gå..


Hun fikk mye skryt for at hun er velutviklet. Fin legnde. Hode har vakker form og maske. Flott profil. Øynene er EX flott farge. Veldig søtt utseende. EX dyp blå. EX form og størrelse. Ører er velplassert og fine. Pels er EX. Flotte hvite felt på benene. EX silky texture. Fin utvikling i point. Halen er EX form, flott fylde og farge. EX lengde. EX kondisjon. Veldig fin og rolig.
Total inntrykk er RAsetypisk ! Tennåring som forsatt trenger tid.


Athena fikk sin CHAMPION tittel og første CACIB cert med glans <3🎉Se flere bilder og resultatliste under << Show >> i menyen. Se også vår facebook gruppe.22. september 2019:


En fantastisk utstillingshelg er over og resultatet var mer enn forventet! Utrulig kjekt å få hilse på nye og kjente. Spesielt CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) sin oppdretter Turid Botten =)
Pusene holder på å skifte til vinterdrakten, så de har forsatt litt lite pels. NO*Condotti's Athena - SBI b 21, NO*Condotti's Tarzan - SBI b og NO*Condotti's Rulle - SBI b 21 ble stillt begge dager.


Ekstra stolt er jeg av Rulle pus som ble NOM lørdag! <3  Eiere: Marit K. Hjorthol og Håvard Krøvel-Velle.Resultat:


NO*Condotti's Tarzan: EX 1 begge dagar i klasse 12.


CH NO*Condotti's Athena: Fikk Champion tittel (CAC av 2) og sitt første CACIB cert. Klasse 9 og 7.


PR NO*Condotti's Rulle: Fikk Premier tittel, NOM og første CAPIB cert. Klasse 10 og 8.Alle fikk meget flott og lovende bedømmelse og EX1 i tilegg til cert <3


Mer informasjon og bilder kommer seinere.


Og med det takker vi for en flott utstilling i lag med mange nære, kjente og nye. Jubilemsutstillingen til Sunnmørskatten var kjempeflott og gledar oss til neste gang :-)


Se de første bildene fra utstillingen på vår facbook-gruppe..11.september 2019:


Vår nydelige Zeus vom Perlenmeer DE - SBI c er blitt 6 mnd allerede. Han er en stor og matglad gutt på 3,3 kg. Fantastisk størrelse på ørene og plassering. En herlig silkemyk pels. Kompakt og tung i kroppen. Og med et nydelig vennlig gemytt. Dette er en sikkelig kosebamse <3 Se mange nye bilder av han i album. Og videoklipp på vår fb-gruppe.7. september 2019:


I dag flyttet Zeus vom Perlenmeer til oss. Han tat det veldig bra og er bare kose <3 Se nye bilder av han i album.4. september 2019:


Nye bilder av NO*Condotti's Athena, NO*Condotti's Tarzan og NO*Ped Alba Sofia i deres album. Tarzan og Sofia er blitt 6 mnd nå <327. august 2019:


I dag feirer vi Penny sin 1 årsdag. For ett år siden fant jeg Penny sittende langs veien og mjauet. Da tok jeg henne med meg hjem og fikk henne sjekket hos dyrlege. Hun fikk vaksine, ormekur og var i karantene på soverommet til vi var sikker på hun var fri for eventulle sykdommer. Penny ble akseptert med en gang av alle og ble NO*Condotti's Athena sin bestevenn. Jeg valgt og beholde henne da ingen eier melde seg etter flere forsøk. Penny fikk en rosa lekemus som ble farvoritten, den elsker hun like mye i dag. Hun er like leken som kosete. Og er forsatt Athenas bestevenn <3 Gratulerer med dagen, kjære Penny <322. august 2019:


I går var jeg på hyggelig besøk til NO*Condotti's Tantor - SBI b 21 og hans familie. Så kjekt og få se han igjen! <3 Han har tilpasset seg godt og vokst mye siden sist jeg så han. Han er stor i størrelse og lang i kropp, dette blir nok en stor gutt. Fluffy og lang i pels og flott hodeform. Spennende og se utviklingen hans videre <3 Se bilder av han i album.


Tusen takk til Ragnhild som har gitt han et så flott og godt hjem <317. august 2019:


Både CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b og alle hans barn flott tilbakemelding av begge dommere på Vestkystkatten. Pappas muskulære og sterke kropp, hode og profil har helt klart gått i gjennom. Fem av Kodas barn ble stillt og alle fikk skryt for dette <3


Koda fikk fantastisk skryt for sin kraftige og muskulære kropp, hode og nakke. Flott hode, profil, topp og bredde. Nydelige øyne, form og farge. Flott plassering på ørene og størrelse. I sommer pels. Ok presentasjon. Fin symetri. Flott pointed farge. Halen har fin lengde og form. Super fint temprament. Totalinntrykk er strong, powerful og nydelig type. CAP begge dagar :-)


NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 er svært lik sin pappa uten om tabbymønsteret. Super blå øyne og fargen kommer fint. Medium ører og sitter fint. Flott ører. Korekt tekstur i pels og kvalitet, fyldig, fin utvikling i tabbymønster. Flott i farge. God lengde på hale og form. Super kondisjon. Tung og kraftig kropp. Totalinntrykk lovely baby, nydelig temperament, søt og leken. Tarzan fikk EX 1 begge dager :-)


Nyeste tilskuddet NO*Ped Alba Sofia - SBI b fikk i likhet med søskenene skryt for sin flotte benstamme, bredde i bryst og nakke. Profil og panne i utvikling. Nydelig nå og lovende kinnben. Nydelige blå øyne. Fin størrelse og plassering. Ører sitter flott for alder og flott form. Pelsen er silkemyk. Nydelig farge, kontrast, tekstur og symetri. Fine hansker. Flott lengde på halen. Super kondisjon. Totalinntrykk er sweet lovely girl og vakker baby. EX 2 første dag og EX 3 andre dag. Sofia er forsatt i utvikling :-)


Som de andre fikk NO*Condotti's Athena - SBI b 21 mye skryt for sin muskulære kropp. Nydelig og medium i størrelse Flott hodeform, profil og hake. Nydelige kinnben. Flott øyefarge, form og plassering. Ørene sitter fint, flott form og medium i størrelse. Pelsen har nydelig farge, point farge og i kropp. Flotte sokker og kiler. God kontrast. Velstelt og silkemyk. Halen har fin lengde og form. Nydelig kondisjon. Totalinntrykk er super søt og veldig snill, Sweet + sexy tabby. Athena fikk CAC cert begge dager.

Som dommer Carolina Stoa sa til Athena: "Er du litt enkel du, er du litt enkel du ? ". Siden Athena lå der bare i armkroken hennes, det var helt greit :-)


Alle tabbyene fikk mye skryt for den nydelige sjokoladetabbyfargen sin. Men Rulle var den som sjarmerte Carolina Stoa mest med sitt brede ansikt. Kraftige og sterke kropp etter pappapus. Fint balansert og vært lovandes profil. Nydelige kinnbein og god hake. Nydelige øyne med flott blåfarge. Størrelse, form og plassering. Medium størrelse og sitter fint. Nydelig farge, point farge, kroppsfarge og kontrast. Halen har fin lengde og form. Kondisjon er god. Totalinntrykk er typisk birma type, Super nydelig, søt og snill. Rulle fikk CAP begge dager. Han er forsatt i utvikling :-)
Carolina Stoa hadde svært lyst og sende han i panel. Og sjekket både Rulle og Kodas barnebarn to ganger. Men siden Rulle hadde sommer pels, gikk han ikke videre.
Vi er mer en fornøgd med resultatet da vi kom for cert :)


- Alle skåret EX (excellent) på det meste. Men har lagt sammen og skreve om det som vart sagt og det som står i bedømmelsen frå begge dommere.Se bilder fra utstillingen under Show i menyen.


Mer informasjon om de andre kommer..

Katt:

Resultat rase og farge:

Resultat rase:

Poengsum:

Antall utstillinger i år:

Klasse:

EMS:

NO*Condotti's Rulle

1. plass

19. plass

391,0700

2

Kastrat

SBI b 21

CH Cinamon Boy av Ontario

2. plass

43. plass

186,0000

1

Kastrat

SBI b

NO*Condotti's Athena

5. plass

58. plass

374,0000

2

Hunnkatt

SBI b 21

NO*Condotti's Tarzan

5. plass

59. plass

270,0000

2

Ungdyr

SBI b 21

NO*Condotti's Iridessa

11. plass

107. plass

186,0000

1

Hunnkatt

SBI b 21

NO*Ped Alba Sofia

13. plass

136. plass

176,0000

1

Ungdyr

SBI b

Copyright © 2011-2021 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved

Følg oss