Nyheter

Nyheter

25. april 2022:


Lørdag var eg på eit lite men koselig besøk til NO*Condotti's Cairo og hans familie. Se nye bilder av han i albumet. Tusen takk for hyggelig kveld Marit :-D24. april 2022:


Bading av pus:


Ja hvorfor bade den/dine birma?

Hellig Birma er en semi-langhåret katt og pelsen kan variere når det kommer til lengde og tetthet. Noe vi oppdrettere ser tydelig de første leve månene. En kattungepels er noe annet enn en voksen pels. Den røyter ikke mye, men det er viktig å øve på både bading og kambing.


Voksen pels trenger mer stell. Dette varierer om det er hver dag eller noen ganger pr uke. Mange birma trives med å bli børstet som en del av deres koserutine. Andre er ikke spesielt begeistret. Jevnlig stell vil vane danne stelling for pus og vil bli medgjørlig.


Det er ikke bare fordi de røyter mye og legger fra seg hår i perioder vi må vedlikeholde og hjelpe pus med stell. Noen pelstyper tover lett i underpels og kan danne floker som lugger for pus. I pelsskiftesesong (røyteperioder) legger pus av seg mye hår og dette slikker pus i seg. Det kan fort føre til hårball og kan i sjeldne tilfeller bli alvorlig om pus ikke klarer å fordøye den eller spy den opp. Katter er dyr som har av instinkt å gjemme seg bort og vil ver i fred når di ikke føler seg bra (det er ikke bare derfor pus gjemmer seg alså, bare så det er nevnt. Vanligeste årsak er rett og slett de vil ha ro). Men om de slutter å ta til seg vann og mat kan dette føre til alvorrlig utfall.


Ved bading hjelper vi pus og få vekk døde hårstrå og at ikke dette kommer i pus kropp. I tillegg slipper vi så mye hår i huset.
På sommeren kan pus godt få luftes i sele eller løpegård, slik får man også vekk mye dødehårstrå fra pels.
Innekatter kan røyte mye uten om sesong også. Det har med temperatur i hjemmet. Husk at det er viktig å at pus får i seg nok vann om sommeren og varme dager. Birma elsker å ligge i varmen da dette er en tropisk rase. Da kan man pus i likhet med mennesker bli dehydrert. Bland gjerne vann i våtfor. Og sett ut flere vannskåler, gjerne på flere plasser der pus oppholder seg. Husk at vann fordamper ved høyere temperatur. Større vannskåler (hundeskåler) er et tips til at du sikrer at pus har vann.


Alle som har kjøpt pus hos oss har fått veileding om bading. Det er ikke nødvendig med full "show-rutine" for å få vekk døpels. Har du pus fra oss så er det bare å ta kontakt om du skulle trenge tips eller hjelp :-)21. april 2022:


NO*Condotti's Cassio, Nino og Vitiello er over 10 uker, les mer på deres side :-)


Se også hva NO*Condotti's Tantor, Jenny, Ixus og Mju gjor i påsken, mange nye bilder i albumene deres. Tusen takk til alle eiere for oppdatering og bilder <3


Har du pus fra NO*Condotti's, send meg gjerne en oppdatering. Det blir jeg alltid glad for :-)11. april 2022:


Kattungane i studio, les mer på deres side. Tusen takk til Fotograf Marta Lystad Johansen <37. april 2022:


Pappapus Zeus og onkel Tarzan var barnevakter for kattungene, les mer på deres side :-)5. april 2022:


Nye bilder av PR NO*Condotti's Maximus. Mange takk til Anabelle og Vivian for herlige bilder <31. april 2022:


Jeg fikk så koselig video av NO*Condotti's Jenny som koser seg med børstingen, se klippet på fb-gruppen. Tusen takk til eier Silje <3


Nytt bilde av Athena og Zeus sin sønn, NO*Condotti's Ixus. Tusen takk til Delilah for fint bilde <3


Gamlemor CH NO*Ped Alba Amora har begynt å like Coca Cola på sine eldre dager. Se videoklipp på fb-gruppen :-)


Følg oss gjerne på fb-gruppen for først oppdatering om oppdrettet :-)31. mars 2022:


Kattungene er over 7 uker, les mer på deres side <325. mars 2022:


Kattungene har fått navn, les mer på deres side <314. mars 2022:


Nye bilder av kattungene som er 5 uker..12. mars 2022:


Vår herlige tyske avlshann Zeus ble 3 år i går <3
Se nye bilder av han og Tarzan i deres album og videoklipp på facebook.8. mars 2022:


Kattungene er 4 uker, les mer på deres side :-)4. mars 2022:


Gratulerer til NO*Condotti's Tantor og Tarzan som er 3 år i dag. Se nye bilder av dem i deres album <3

Tusen takk til Tantors eiere for nytt bilde av han <3


Og til NO*Ped Alba Sofia som ble 3 år i går. Se videoklipp av henne på fb-gruppen <32. mars 2022:


Kattungene er 3 uker, les mer på deres side :-)28. februar 2022:


Nye bilder av Amora, Athena, Sofia og Penny i deres album <3


Gratulerer med dagen til Tiana som fylte 5 år lørdag og til Lumiére som er 6 år i dag <3


Nye bilder av PR NO*Condotti's Maximus. Tusen takk til Vivian og Anabelle <322. februar 2022:


Kattungene går inn i sin andre uke, les mer på deres side :-)14. februar 2022:


I dag er kattungene 1 uke og har nå fått sin egen side og bildealbum. Her kommer det ukentlig oppdatering og bilder om dem :-)
Les mer under kull og planer i menyen.


OBS! Det kan ta noe tid før siden vises i alle nettlesere.12. februar 2022:


Sent mandagskveld ble NO*Ped Alba Sofia - SBI b mamma igjen til tre gutter. Fødselen gikk fort og var over på ca 2t. Første vart setefødsel som Sofia klarte veldig bra. Guttene hadde normalt fine vekter på 84g, 103g og 83g. De er livskraftige og sterke. Mammapus koser seg sikkelig med de små og tar jobben i birmastil <3


I dag var Siw her å både fikk hilse på og hjalp meg å få knipset noen bilder av dem<3
De vil etterhvert få sin egen side her på hjemmesiden.


Jeg gleder meg til tida videre. Like spennendes hver gang, for ingen kull er like. Alltid like kjekt og interessant å følge kattungens utvikling!


Alle i kullet er sjokolademasket. Pappa til kullet er Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c.


Takk til Turid som hold meg våken helt i frå Skien på tlf :-) Man blir bra trøtte av å stå opp og se til flere netter på rad.


Du kan se bilder av kattungene på vår fb-gruppe.Nye bilder av Sofia, Zeus, Tarzan, Athena og Penny i deres album <3


2. februar haddde gamlefar CH Cinamon Boy av Ontario 7 års dagen sin. Se nye bilder av han i albumet hans.


Nye bilder av Iridessa, Berlioz, Cairo, Maximus, Lumiére og Jennifer. Tusen takk til deres eiere for de fine bildene <321. januar 2022:


Nye bilder av NO*Condotti's Berlioz og NO*Condotti's Lumiére i deres album. Mange takk til Johild m/fam. for fine bilder av dem <319. januar 2022:


Gratulerer så mye til skjønneste veteran pusen som er 11år i dag. Se nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora (Alice) - SBI n 21 i hennes album og videoklipp på vår fb-gruppe. Der kan du også se bilder av hennes søsken <316. januar 2022:


Nye bilder av NO*Condotti's Rapunzel, Maximus, Jennifer, Jenny, Cairo, Ixus, Iridessa , Koda og Alexandria <3


Sjå videoklipp av Ixus, Rosetta, Athena, Amora, Cairo, Jennifer og Kodafb :-) På fb kan du lese mer utfyllende om de.


Mange tusen takk til alle eiere for oppdatering og flotte bilder. Alltid like koselig å høre fra dere <3


Tangled kullet fylte 8 år 11 januar. Gratulerer så mye til dere <3


Nye bilder av alle kattene her i deres album <34. januar 2022:


Dette ble en fin start på det nye året. I dag tok vi ultralyd av NO*Ped Alba Sofia - SBI b og hun venter minst 4 kattunger i slutten av februar. Pappa til kull er vår Tyske avlshann Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c. Se stamtavle på kullet og les mer om de kommende kattungene og tidligere kull under "kull og planer" i menyen.
Linjene er DNA-testet. Se bilder og videoklipp fra ultralyden på facebook.


Du er velkommen til å ta kontakt om du er interessert i kattunge(r) fra oss :-)


Desember gikk fort og jeg kom ikke så langt å oppdatere hjemmesiden. For først oppdatering se vår fb-gruppe. Håper alle har hatt en fin jul og ønsker dere et godt nyttår !5. desember 2021:


Se videoklipp av NO*Condotti's Jenny på vår facebook gruppe :-)


Nye bilder av gamlefar CH Cinnamon Boy av Ontario (Koda) i hans album <3


Nytt bilde av NO*Condotti's Jennifer og Rapunzel <3


Nye bilder av PR NO*Condotti's Maximus i hans album <3


Nytt bilde av NO*Condotti's Cairo :-)


25. november fylte mitt første kull 8 år <3


Nye bilder av Zeus og Sofia i deres album :-)


1. desember fylte IC NO*Condotti's Athena og hennes kull 4 år <37. november 2021:


En hyggelig helg er over..


I anleding både 10 og 11 års feiring av både mitt og NO*Ped Alba som jeg sammarbeider med, ønsket vi å ta oss en jentetur. Hva var vel bedre enn å slå det i sammen med en utstilling og ikke minst få besøke puseslekt? Fredag hadde vi pakket både koffertet og puser. Denne gangen reiste vi med hurtigbåten fra Måløy til Bergen. Det var vi begge enige om at det var svært enkelt. Vi reiste med intensjon om at vi "bare" skulle få oss en hyggelig tur og uten forventninger. Men det ble så mykje mer enn det :-D ..


Lørdag var vi på besøk hos Vivian og hennes familie. Gjensynsgleden var stor når jeg fikk se igjen "min" kjære PR NO*Condotti's Maximus. Det var ingen tvil om at han har fått sitt rette hjem, for jeg var ikke spesielt spennendes lenger.. Utrulig godt å se at voksne katter kan tilpasse seg godt ved omplassering. Det var nesten på dagen 1 år sida sist jeg såg han. Og forandringen i Maximus sin adferden var stor! Omplassering var absolutt ikke noe jeg personlig planla for han. Men som oppdretter og dyreier hører det med avgjørelser som gir dyret det beste. Da var det ubeskrivelig godt å se Maximus hadde blomstret så mye. Han har helt tydelig funne sin familie med gjensidig glede! <3
Ekstra kjekt var det at Vivian og datteren Anabelle ville bli med oss på show. De var til stor hjelp for oss og ikke minst fikk vi bruke mer tid i sammen med dem😃🤩


Utstillinga søndag gikk på samme måte som Sunnmørskatten. To på en dag. Her var det bare å følge godt med for vi skulle både hit og dit. Jeg haddde med meg Sofia og Athena.


Resultat:


NO*Ped Alba Sofia - SBI b fekk fin bedømmelse og CAC begge runde. Klasse 9 <3


IC NO*Condotti's Athena - SBI b 21 fekk CACIB begge rundene og har no fått Internasjonal Champion tittel. Meget flott bedømmelse. Athena vart også BIV av begge dommarane og NOM av Karl Preiss🥳<3


Tilslutt vil vi takke Vivian m/fam. for at vi fikk ta turen innom, mat, hjelp på show og koselig prat ! Kjempeflott plass de bor og jeg kommer gjerne igjen! <3

Veldig kjekt å få helse på nye og kjente igjen på utstillingen :-)


Til team oppdretter Siw, tusen takk for en kjempe koselig tur <3


Se bilder og resultat under show i menyen. Og nye bilder av Maximus i hans album.26. oktober 2021:


Nye bilder av Koda, PR NO*Condotti's Maximus, NO*Condotti's Iridessa, Rapunzel, Jennifer, Jenny, Ixus, Rosetta og Mju i deres album. Tusen takk til deres eiere for fine bilder <3


Nytt bilde av Amora, Penny, Athena og Sofia i deres album <3


Se videoklipp av Berlioz, Amora og Zeus på vår facebookgruppe.


Vi planlegger kull på nyåret. Ta kontakt ved interesse.25. september 2021:


Nye bilder av Zeus, Tarzan, Penny, Athena og Sofia i deres album :-)20. september 2021:


Nye bilder av PR NO*Condotti's Maximus, NO*Condotti's Lumiére og NO*Condotti's Jenny i deres album <3 Tusen takk til eierene for fine bilder :-)


Send meg gjerne bilder om du har pus fra NO*Condotti's eller publiser selv på vår fb gruppe :-)17. september 2021:


En flott helg med mange kjekke folk og flotte kattar er over..


Søndag 12.09 fikk vi endelig mulighet til å delta på utstilling igjen. Lørdag koste vi oss frem på hytta til Siw Røeggen Lødemel (NO*Ped Alba) i lag med oppdretterene Turid Botten og Inger Olsen med koselig katteprat. Siw stod for nydelig middag og Turid for god kake. Så var vi klar for show søndag.
Grunnet Covid-19 delte de opp kategoriene og en utstilling som normalt går over 2 dager, var nå på en og samme dag. Rosa og blå del. Jeg hadde med to avkom sammans med eigernene til Cairo ( Marit og Håvard ). Ekstra kjekt var det å få bedømming av dommere jeg aldri har hatt før. Siw gikk dommerassistent for Steven Jones. Ekstra stas var det nok å få holde Cairo i panel<3

Kjekt å se så mange flotte birma gjør det så bra! Bedømmelsene og uttalelsen frå dommarene gir oss ein pekepinne på hvordan kattene er avlsmessig, som er grunnleggende for at vi deltar. Bedømmelse og cert kom vi for, og fikk med oss mye meir enn det. Enda kosligare var det å se igjen alle, både nyere og gamle kjenningar. Sosialt og lærerikt er dette. Og selv om dagen er lang, hadde vi det veldig kjekt. Ellers tror jeg at jeg slo rekord i kakespising, favoritten vart gulrotkaken til Malin og Ann Toril Sørensen :-)


Både Athena og Cairo fikk mye skryt for temperament, vekt, kroppsbyggning, farge, øyne og presentasjon. Athena fikk beste temperament i NOM av 4 i rosa del.


12.09.2021 - Rosa utstilling resultat


CH NO*Condotti's Athena - SBI b 21:
EX1 CACIB BIV av 3
Dommar: Marta Ziemianska


NO*Condotti's Cairo - SBI b:
EX1 CAP
Dommar: Steven Jones12.09.2021 - Blå utstilling resultatCH NO*Condotti's Athena - SBI b 21:
EX1 CACIB BIV av 3
Dommar: Sabine Mösch


NO*Condotti's Cairo - SBI b:
EX1 CAP BIV av 3 NOM av 3 m/ stemme i panel
Dommar: Karl Preiss


Les resultatene også under show i menyen. Der finner du også albument med mange nye bilder. Tusen takk til Håvard som tok mange av dei fine bilda :-)


Tilslutt takka vi Sunnmørskatten for insatsen de har gjordt for at vi skulle få en så flott utstilling og gleder oss til neste gang :-)9. august 2021:


Noen nye bilder av NO*Ped Alba Sofia - SBI b i hennes album <3


Nye bilder av NO*Condotti's Ixus - SBI b som er blitt 9 mnd. Han koser seg på ferie. Tusen takk til Delilah for de fine bildene <32. august 2021:


Litt forsinket oppdaterting fra meg her på hjemmesiden, grunnet ferie. Ofte blir facebook gruppen vår oppdatert først :-)


Nye bilder av PR NO*Condotti's Maximus - SBI b 21<3 Videoklipp på fb.


Nye bilder av NO*Condotti's Jenny - SBI n 21 i hennes album <3


Nye bilder av NO*Condotti's Cairo - SBI b og NO*Condotti's Rapunzel - SBI n 21 <3


Koselige videoklipp av NO*Condotti's Berlioz og Lumiére - SBI b 21 på fb <3


Nytt bilde av NO*Condotti's Mju - SBI b 21 <3


Mange takk til deres eier for flotte oppdatering, bilder og video. Har du pus fra NO*Condotti's send meg gjerne bilder :-)22. juni 2021:


Hurra, tiden flyr når du har det gøy! NO*Condotti's ble 10 år i går! :-D


Med fluffy pels og safirblå øyne ble jeg fort sjarmert av den vakre Hellig Birma katten. Det kunne ikke bli bedre, ikke sant?
Jeg tok så feil! .. Disse kattene var så mye mye mer <3 ..


Over 11 år siden bød muligheten seg. Heldig meg, fant et fantastisk oppdrett i denne bygden. NO*Ped Alba hadde en jente ledig igjen av et kull på fire. Da jeg fikk hilse på denne vakre jenta, falt jeg hodestups. Og selvfølgelig måtte jeg ha diCondotti (Cassandra som jeg ga henne kallenavnet). Hun ble opprinnelig solgt som selskapskatt på grunn av lave hansker.
Å vokse opp med dyr og flere katter rundt meg, ønsket jeg å bli oppdretter. Katter hadde alltid vært min favoritt. Med et ønske om å bidra til sunne, rasetypiske katter med godt temperament fikk jeg NO*Condotti's registrert i NRR. Min første birma ble inspirasjonen til oppdrett navnet. Condotti er en handlegate i Italia, riktig er sannsynligvis Via Condotti (?). NO*Ped Alba hadde "Roma" som tema for deres første kull. Siw fikk CH NO*Ped Alba diCondotti's stamtavle åpnet, og det tok ikke lang tid før jeg satte meg på venteliste for en jente til, CH NO*Ped Alba Amora. Disse to skjønnhetene ble starten på opdrettet mitt. Og med tiden kom mange flere pelsevenner <3


Oppdrettet gir meg mye hver eneste dag, og jeg er så takknemlig for å ha funnet slike herlige hjem for hver eneste av NO*Condottis katter. Jeg husker dem alle. Dette er like mye deres feiring som min. Oppdrettet ville ikke vært uten dere, mange takk til dere alle <3


Det høres kanskje lett ut å drive oppdrett. Men det kreves mye kunnskap. Kunnskap som jeg har lest meg opp på. Men den viktigste kilden min er erfaringen fra andre oppdrettere i tillegg til min egen. Deres erfaring kan komme godt med i situasjoner der du virkelig trenger det. Mitt råd er å lære og lytte til andre oppdrettere, selv om du gjør din egen konklusjon. For en dag kan det hende du trenger det. Og husk at man alltid vil lære nye ting <3


Genetikk er det viktigste for meg når det gjelder avl. Helse og temperament først. Der etter farge, hansker, pels .. etc. Med litt kontakt med Genoscoper i Finland har jeg økt interessen min for dette. Og vil legge mer tid i dette.
I mine øyne er alle katter og andre dyr like verdifulle. Huskatter så vel som rasekatter. Forskjellen er at du ikke kan forutsi den samme sykdommen hos huskatter. Slik som hos min kjære Tito som hadde HD og et voksende hjerte. Det er noe du virkelig ikke vil se, dyr som er syke av genetikk </ 3 Jeg vil aldri avle huskatter. De gjør det i utgangspunktet godt selv og kan føre til veldig tragiske skjebner, og det er ute av kontroll. I tillegg kan det genetisk kræsje og føre til alvorlig sykdom. Som min tidligere potevenn, Tito. Etter å ha funnet min kastrerte huskatt Panny, valgte jeg å beholde henne. Hun minner meg om hvorfor jeg velger å være oppdretter hver dag <3


Jeg vil benytte anledningen til å takke de fantastiske oppdretterne hvor linjene til NO*Condotti's kommer fra. Det er deres arbeid og kunnskap som har gitt mitt. Spesielt takk til Turid (Av Ontario) og Margarete (Vom Perlenmeer) som vi har vært så heldige å kjøpe våre søte hanner fra, Koda og Zeus. Så takknemlig <3


En takk går til dere som har halpet meg med kull <3


Til oppdrettere over hele verden som jeg har kontakt med. Tusen takk for råd og deling av kunnskapen din. Inspirasjon jeg ikke bare får fra birman-oppdettere, men alle oppdrettere <3


Siw og jeg har et godt "oppdretterskap". Hun holder kattene sunne, og jeg organiserer. Vi har et godt vennskap uten om kattene også. Løfter hverandre opp, når det er nødvendig. I tillegg samarbeider vi og jobber med andre ting sammen også <3


Så til deg min kjære bestevenninde Siw, jeg er evig takknemlig for muligheten og tilliten du ga meg. For de tre herlige birmanjentene mine. Og for vårt sammarbeid og gode vennskap, som jeg verdsetter. Som jeg håper og tror vil vare livet ut. Mange takk gode deg <3


Og selvfølgelig fortjener mine egne katter en takk. Til alle jeg har og har hatt i mitt oppdrett og eierskap, jeg er ubeskrivlig gla i dere alle <3 For alltid i mitt hjerte <331. mai 2021:


Jeg har fått flere fine bilder av god-pusen NO*Condotti's Ixus (Storm) - SBI b. Han er snart 7 mnd og har alt blitt veldig flott i type. Kraftig sterk kropp, flott øyefarge, nydelig kontrast og med vekt på hele 3,5 kg. I følge eier verdens skjønneste og snildeste gutt <3
Se bildene i album. Tusen takk Delilah for oppdateringen <327. mai 2021:


Nytt bilder av NO*Condotti's Jennifer, Rapunzel, Cairo, Jenny, Rosetta, Maximus og Berlioz i ders album. Mange takk til deres eiere for fine bilder <317. mai 2021:


I dag fikk vi bilder av CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b som hilser til oss på Nasjonaldagen <3

Se også videoklipp på facebook av han. Følg oss gjerne på facebook og få de første oppdateringene :)


Ønsker dere alle en fin dag og feiring, hipp hipp hurra :-)10. mai 2021:


Nye bilder av NO*Condotti's Jennifer, Cairo og Rapunzel. Tusen takk til eier Håvard for de fine bildene <3

Se også videoklipp av Cairo og Jenny på facebookgruppen :-)10. mai 2021:


Nytt bilde av NO*Condotti's Jenny - SBI n 21. Mange takk til eier Silje for the artige bilde <330. april 2021:


Gratulerer så mye til NO*Condotti's Egyptisk kull 2020 som er 1 år i dag  :-D

Nye bilder av  dem i album. Tusen takk til deres eiere for fine bilder <317. april 2021:


Nytt bilde av NO*Condotti's Lumiére - SBI b 21 som nyter solen <3


Onsdag var jeg på besøk hos NO*Ped Alba og tok bilder av pusene. Se "behind the scenes" bilder på facebook :-)13. april 2021:


Sunnmørskatten avhold fotokonkurranse og Sofia vant kategorien "mest spesielle liggestilling". Se bilde i hennes album :-)


Nye bilder av Zeus og Tarzan i deres album. Se også videoklipp av dem på facebook <3


Nytt bilde av NO*Condotti's Berlioz og Maximus i deres album og videoklipp av han på facebook <3


Nye bilder av NO*Condotti's Cairo og Jennifer som jeg var på besøk hos <3 Se videoklipp på facebook.


Nye bilder av NO*Condotti's Tiana og Jenny, Mju i deres album <3


Tusen takk til alle eire for flotte bilder, blir så glad for på se dem :-)24. mars 2021:


En ny ultralyd ble tatt for å se om NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 venter flere kattunger med Dreamy Delena av Ontario - SBI n. Og det ser ut som der er tre barn. Ønsker du kattunge fra denne flotte kombinasjonen, så ta kontakt med Siw i NO*Ped Alba :-) Mer informasjon om kullet på hennes hjemmeside.23. mars 2021:


I dag fikk jeg nye bilder av NO*Condotti's Ixus - SBI b som har blitt så stor og fin. Se også videoklipp på facebook <3


Nytt bilde av nydelige NO*Condotti's Janny - SBI n 21 <3


Tusen takk til eierene for oppdatering <321. mars 2021:


Nye bilder av skjønne tabby gutten NO*Condotti's Mju som er over 4 mnd. Med sin kraftige kropp og store labber er han svært lik sin morfar Koda. Men med mye pappa i utrykket. Se nye bilder av han i albumet og videoklipp på facebook <3


Nye bilder av nyedlige bruntabby jenta NO*Condotti's Jenny i hennes album <3


Tusen takk til eierene for oppdatering <3


Avlshannane Zeus vom Perlenmeer*D og NO*Condotti's Tarzan venter begge kull hos NO*Ped Alba i slutten av april.
Om du ønsker kattunge fra de kullene ta kontakt med Siw Røeggen Lødemel :-)11. mars 2021:


Vår kjære pappapus Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c fyller 2 år i dag. Han gir meg ubeskrivelig mye glede hver dag. Og jeg kan ikke forestille meg en dag uten ham. Zeus er den første som er klar for kos hver morgen. Han foretrekker å sove i sengen min, og jeg gir etter. Leken gutt, men våtfór er dagens høydepunkt <3 Zeus ble født i Tyskland, hos oppdretter Margarete. Igjen takker vi henne for tilliten hun har vist oss. Vi er ubeskrivelig takknemlige! Gratulerer med dagen Zeus, vi elsker deg <39. mars 2021:


Lagt til noen nye bilder CH NO*Ped Alba Amora, CH NO*Condotti's Athena og Penny <3


Jeg kom over noen gamle videoklipp av CH Cinamon Boy av Ontario, se det på facebookgruppen.

Der kan du også lese litt jeg har skrevet om aktivisering av din pus :-)4. mars 2021:


Gratulerer med dagen til skjønningene Tantor og Tarzan som er 2 år i dag. Se nye bilder av dem i deres album <3


Lagt til noen nye bilder av Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c <3


Se nye bilder av Berlioz, Iridessa og Maximus i deres album. Mange takk til deres eiere for flotte bilder <33. mars 2021:


Gratulerer så mye til skjønne Sofia som er 2 år i dag <3


Nye bilder av Sofia, Athena, Amora og Penny i deres album :-)


Nytt bilde av Lumiére, Jennifer and Cairo. Tusen takk til deres eiere for fine bilder <3


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer*D fra hans besøk hos NO*Ped Alba <3Tusen takk for bilder av dei, alltid hyggelig å få tilsendt <3


Oppdateringene vil komme først på facebookgruppen vår, følg oss gjerne der :-)2. mars 2021:


Nye bilder av NO*Condotti's Mju som føler seg trygg i sitt nye hjem og vil helst være i nærheten av sine eiere <3


I helgen feiret vi NO*Condotti's Cairo sin matmor som hadde bursdag. Cairo nærmer seg 1 år og har vokse seg til en stor og tung gutt. Kosete og leken. Tusen takk for hyggelig dag <3
Se videoklipp på facebook.


Fredag ble skjønne NO*Condotti's Tiana 4 år og søndag ble skuddårsbarnet NO*Condotti's Lumiere 5 år <317. februar 2021:


Nytt bilde av NO*Condotti's Ixus, NO*Condotti's Mju og NO*Condotti's Cairo i deres album. På facebook kan du se de morsome videoklippene av NO*Condotti's Berlioz. Tusen takk til deres eiere <315. februar 2021:


Kattungene i nytt hjem. Les mer på deres side <3


Nye bilder av Tarzan, Sofia, Amora og Penny i deres album <312. februar 2021:


I dag har NO*Condotti's Tarzan besøk av Dreamy Delena av Ontario, se videoklipp på facebook :-)11. februar 2021:


Kattungene er snart 14 uker, les mer..


Zeus vom Perlenmeer*D er på besøk hos NO*Ped Alba Fia. Og i morgen får NO*Condotti's Tarzan besøk av Dreamy Delena av Ontario. Les mer om deres kull på NO*Ped Alba sin hjemmeside.3. february 2021:


Gratulerer så mye til CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b som er 6 år i dag <3
Mona tok fine nye bilder av han lørdag. Se dem i albumet hans :-)2. februar 2021:


Kattungen er over 12 uker, les mer på deres side :-)1. februar 2021:


Nytt bilde av nydelige NO*Condotti's Iridessa - SBI b 21. Flott bilde som eier Katarina har tatt <331. januar 2021:


I dag fikk jeg nytt bilde av skjønne NO*Condotti's Rosetta - SBI b som var 9 mnd i går. Hun er leken og kosete. Tusen takk for oppdatering og bilde <329. januar 2021:


Se videoklipp av NO*Condotti's Berlioz som har begynt å game på facebook :-D   Tusen takk for artig video Sara <327. januar 2021:


Oppdatert kattungesiden. Se videoklipp av Sofiafacebook :-)25. januar 2021:


Lagt til noen bilder av CH NO*Condotti's Athena, NO*Ped Alba Sofia og kattungene <319. januar 2021:


Mi vakreste CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 eller Alice som jeg kaller henne her hjemme er 10 år i dag <3


Syns hun nettopp var en liten kattunge som klatret over alt. Sikkelig tøff og nygjerrig som kattunge. Amora stå jeg på venteliste på og siden hun skulle gå i avl og på utstilling fikk jeg førstevalget. Hennes kullsøster var bedre på fremsokkene, men da jeg såg Amora smeltet jeg totalt og har ikke angret en eneste dag. Matmors gulljente dette. Dagen i dag blir feiret med leker, snacks og noe ekstra til middag. Nye bilder av henne i albumet <3


Sender en hilsen til kullsøskenene, gratulerer med dagen :-)18. januar 2021:


Nye bilder av kattungene og pappa Zeus vom Perlenmeer*D som satt barnevakt i går. Det var så gøy og jeg tror Zeus forstår hvor mye arbeid det er på mammapus :-D


Lagt til nye bilder av huskatten Penny i hennes album <3


I dag fikk jeg flott bilde av NO*Condotti's Jenny med sin flotte pels. Se bildet i albumet hennes. Tusen takk Silje <317. januar 2021:


Alle studiobildene av kattungene er lagt ut :-)


Noen nye bilder av NO*Ped Alba Sofia - SBI b i hennes album <315. januar 2021:


Alle album i orden igjen. Linker er oppdatert :-)13. januar 2021:


OBS! Grunnet problem hos webhotell leverandør er albumene midlertidig ute av drift. De jobber så fort de kan med å få dette i orden..
Skriver her når de er oppe å går igjen.


Kattungene var i studio i dag og det var spennendes etter en stund. Der var mye å snuse på :-D
Se videoklipp av den på fb-gruppen. Bildene blir lagt ut her når jeg er ferdig med dem.11. januar 2021:


Gratulerer så mye med 7 årsdagen til PR NO*Condotti's Maximus og NO*Condotti's Rapunzeul  Nå har de begynt på senior årene som begynder når de er 7 år <3


Herlige Maximus elsker å være sjef i sitt nye hjem. Der han får all oppmerksomheten for seg selv. Ubeskrivelig kjekt å se han har det så godt, selv om jeg savner gutten <3
Se mange nye bilder av han i albumet. Tusen takk Vivian for oppdatering og bilder <3


Rapunzel er ei stor jente som styrer seg selv. Hun er svært lik mamma i personlighet, men kanskje noe mer bestemt denne nydelige jenta <39. januar 2021:


Jeg fikk så herlig videosnutt av NO*Condotti's Berlioz i jula. Se klippet på vår facebook gruppe. Tusen takk til eier Johild <3


Har skrevet litt mer om mine to første katter, Tito og Cassandra <38. januar 2021:


Nye bilder av NO*Condotti's Jennifer, Cairo, Jenny, Iridessa og Tiana i deres album. Mange tusen takk til deres eiere for flotte bilder av dem <3


Nye bilder av kattungene, CH NO*Condotti's Athena og NO*Condotti's Tarzan i deres album. På facebookgruppen kan du se video fra onsdag når pappa Zeus og onkel Tarzan var barnevakt for kattungene :-)

Copyright © 2011-2023 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved

Følg oss