Tidligere potevenner

Tidligere potevenner

Omplassert

CH Cinamon Boy av Ontario (Koda)

Farge: SBI b - Sjokolademasket


Født: 3. februar 2015


Far: IC S*Ziblora's Ozzie-Zaian - SBI b

Mor: GIC NO*Citrus Sweet Fairytale - SBI n 21


Kastrert - 4. mars 2019


Koda er gentestet / DNA - testet


Blodtype: N/b (Blodtype er A, bærer av b)

Vår herlige Koda hentet vi hjem 8. mai 2015 i lag med NO*Ped Alba Birma oppdrett. Koda bodde her hos oss de første årene. Han fikk mange nydelige barn etter seg, og fem av dem går i avl hos oss og NO*Ped Alba.


Koda er nå kastrert og flyttet hjem til Siws mamma og Werner i Kristiansund. Der nyter han dagene med mye oppmerksomhet og har mulighet til å få lufte seg. Koda er svært tilpassingsdyktig og koser seg i lag med sønnen Felix, Alex (Amoras onkel) og huskatten Lurven. Siw og hennes familie reiser ofte opp på besøk til han. Vi får se han igjen når vi har mulighet.


Koda har fått fantastisk skryt for sin kraftige og muskulære kropp, hode og nakke. Flott hode, profil, topp og bredde. Nydelige øyne, form og farge. Flott plassering på ørene og størrelse. Fin symetri. Flott pointed farge. Halen har fin lengde og form. Super fint temprament. Totalinntrykk er strong, powerful og nydelig type !


Han ble Champion på Sunnmørskatten i 2016 og fikk veldig flott kritikk. Han vil forsatt bli med oss på utstillinger.


Til slutt vil vi få takke både Koda og ikke minst hans oppdretter Turid Botten som gav oss muligheten til en så fantastisk avlshann og all hjelp vi har fått med alle kull etter Koda. Vi er evig takknemlig og håper forsatt på god kontakt.

Til minne om ...

Tito

Farge: HCS as 23 - Blåsølvtabby


23. mars 2010 - 13. februar 2020


Kastrert


Se bilder og utstillingsresultater ved å trykke på knappene.

Min kjære Tito var en svært intelligent, oppmerksom, tålmodig og sosial pus. Sjarmerte alle han hilset på. Han trivdes godt i sjefsrollen og var snill med alle. Tito ga de andre pusene flere gode egenskaper som de ikke hadde hatt uten han. Han ga meg så mye og åpnet dørene til et nytt kapittel i livet mitt. Det var pga at han skulle få seg en venn jeg valgte birma som jeg hadde lenge ønskt meg. Med birmainteressen kom mange nye opplevelser, puser og ikke minst gode vennskap.


Tito deltok på Sunnmørskatten, der han fikk flotte bedømmelse, enstemmig BEST IN SHOW (BIS) korthår huskatt 3 ganger. Tito trivdes godt på utstilling i sin ungdom. Han fikk skryt for sin store og tunge kropp. Sterk mann. EX hode - fint formet, fin profil, bra nakke. "Wow that look". Øyne var fine i form og uttrykksfulle. Flotte ører som satt fint. Nydelig mønster, fantastisk pelskvalitet, flott blåfarge. Hale i fin proposjon til kropp. Fin ringet hale. Kondisjon var super. Og totalinntrykk: Wow, what a cat !


Bedømmelses resultat fra dommer Karina Bjuran: NR 1 hannkatt KH - huskatt med glede !


Han ble også nr. 11 på Årets Katteliste 2012.


Tito var en stor pus på 8kg i sine yngredager, etter sin siste utstilling fikk han påvist HD og ultralyd viste litt stort hjerte. Med medisiner når det trengtes fikk jeg ha han i mange gode år til. Han gjor mye ut av seg og jeg merker godt han mangler her. Men han lever videre i mange gode minner.. Takk for du var en del av mitt liv. Hvil nå kjære Tito, du blir aldri glemt !


" you know my heart by heart " <3

IMG_1235
_MG_1288copy
17029004_1502163716469195_28372683_n

CH NO*Ped Alba diCondotti

9. mars 2010 - august 2017


Farge: SBI n 21 - Bruntabby


Far: CH Shapur Cassanova NO - SBI n 21

Mor: CH (N)Slettmos My Beautiful Reward - SBI n 21


Linjene er gentestet / DNA - testet


Kastrert


Se bilder, stamtavlen ved å trykke på knappene.

Vår skjønne CH NO*Ped Alba diCondotti var vår første birma og selve inspirasjonen til oppdrettet. Hun og huskatten vår Tito ble gode venner med en gang. Vår Amora er hennes søster med samme foreldre men fra et annet kull.


Cassandra ble hun kallet her hjemme og elsket kos mer enn alt annent. Favoritt leken var tau og flugejakt. Hun var veldig flink å stelle de andre kattene og elsket å bli børstet selv.Hun sjarmerte dommere med sitt bambi-uttrykk og harmonisk temprament. Hun var stor i størrelse med lang kropp og hale. En helt spesiel silkemyk pels som jeg enda ikke har sett igjen på noen birma utenom om hennes barn og hennes mor. Nydelige tabbymerker som dommerene alltid nevnte på utstilling. Lave sokker. Dyp dyp safirblå øyner som hun arvet etter begge foreldre.


Da hun ble kastrert, viste det seg at hun hadde cyster på eggstokkene. Dette er ikke arvelig. Men forklaring på hvorfor hun var stresset. Selv om hun ble kastrert, var hun fortsatt veldig stresset. Diagnosen påvirker kattene like mye som hos oss mennesker. Hun bodde hos moren de siste årene av livet. Cassandra lever videre i sine barn.

Mi søte jente <3


Tusen takk til oppdretter Siw Røeggen Lødemel for denne herlige jenta og muligheten til å bli oppdretter <3

" Memories are timeless treasure of the heart "

Copyright © 2011-2023 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved

Følg oss