Tidligere katter

NO*Condotti's Birmaoppdrett

Hellig Birma Oppdrett

Tidligere katter

Omplassert

CH Cinamon Boy av Ontario (Koda)

Farge: SBI b - Sjokolademasket


Født: 3. februar 2015


Far: IC S*Ziblora's Ozzie-Zaian - SBI b

Mor: GIC NO*Citrus Sweet Fairytale - SBI n 21


Kastrert - 4. mars 2019


Koda er gentestet / DNA - testet


Blodtype: N/b (Blodtype er A, bærer av b)

Vår herlige Koda hentet vi hjem 8. mai 2015 i lag med NO*Ped Alba Birma oppdrett. Koda bodde her hos oss de første årene. Han fikk mange nydelige barn etter seg, og fem av dem går i avl hos oss og NO*Ped Alba.


Koda er nå kastrert og flyttet hjem til Siws mamma og Werner i Kristiansund. Der nyter han dagene med mye oppmerksomhet og har mulighet til å få lufte seg. Koda er svært tilpassingsdyktig og koser seg i lag med sønnen Felix, Alex (Amoras onkel) og huskatten Lurven. Siw og hennes familie reiser ofte opp på besøk til han. Vi får se han igjen når vi har mulighet.


Koda har fått fantastisk skryt for sin kraftige og muskulære kropp, hode og nakke. Flott hode, profil, topp og bredde. Nydelige øyne, form og farge. Flott plassering på ørene og størrelse. Fin symetri. Flott pointed farge. Halen har fin lengde og form. Super fint temprament. Totalinntrykk er strong, powerful og nydelig type !


Han ble Champion på Sunnmørskatten i 2016 og fikk veldig flott kritikk. Han vil forsatt bli med oss på utstillinger.


Til slutt vil vi få takke både Koda og ikke minst hans oppdretter Turid Botten som gav oss muligheten til en så fantastisk avlshann og all hjelp vi har fått med alle kull etter Koda. Vi er evig takknemlig og håper forsatt på god kontakt.

Til minne om ...

IMG_1235
_MG_1288copy
17029004_1502163716469195_28372683_n

CH NO*Ped Alba diCondotti

9. mars 2010 - august 2017


Farge: SBI n 21 - Bruntabby


Far: CH Shapur Cassanova NO - SBI n 21

Mor: CH (N)Slettmos My Beautiful Reward - SBI n 21


Linjene er gentestet / DNA - testet


Kastrert


Se bilder, stamtavlen ved å trykke på knappene.

Vår skjønne NO*Ped Alba diCondotti var vår første birma og selve inspirasjonen til oppdrettet. Hun og huskatten vår Tito ble gode venner med en gang. Vår Amora er hennes søster med samme foreldre men fra et annet kull.


Cassandra ble hun kallet her hjemme og elsket kos mer enn alt annent. Favoritt leken var tau og flugejakt. Hun var veldig flink å stelle de andre kattene.


Hun sjarmerte dommere med sitt bambi-uttrykk og harmonisk temprament. Hun var stor i størrelse med lang kropp og hale. En helt spesiel silkemyk pels som jeg enda ikke har sett igjen på noen birma utenom om hennes barn og hennes mor. Nydelige tabbymerker som dommerene alltid nevnte på utstilling. Lave sokker. Dyp dyp safirblå øyner som hun arvet etter begge foreldre.


Cassandra flyttet hjem til min mor da hun med årene ble mer og mer stresset. Der fikk hun all oppmerksometen og nøt dagene <3


Tusen takk til oppdretter Siw Røeggen Lødemel for denne herlige jenta og muligheten til å bli oppdretter <3- mer info kommer..

" Memories are timeless treasure of the heart "

Copyright © 2011-2019 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved

Følg oss