The Camorra Brothers Kull 2022

The Camorra Brothers  kull 2022

Informasjon

Født: 7. februar 2022Mor: NO*Ped Alba Sofia - SBI b


Far: Zeus vom Perlenmeer*D - SBI cFarge: Alle er sjokolademasket - SBI b


( Alle kattungene er bærere av farge dilusjonsgen pga pappa Zeus )Innavlsprosent på 6 genrasjoner: 0,00%Linjene er DNA-testetMer informasjon kommer..

NO*Condotti's Nino - Gutt 1

Vekt ved fødsel: 84 gFarge: SBI b


Bærer farge dilusjonsgen
Reservert


NO*Condotti's Vitiello - Gutt 2

Vekt ved fødsel: 103 gFarge: SBI b


Bærer farge dilusjonsgenReservertNO*Condotti's Cassio - Gutt 3

Vekt ved fødsel: 83 gFarge: SBI b


Bærer farge dilusjonsgenReservert
21. april 2022:


Over 10 uker allerede. Nino, Cassio og Vitiello er selvstyrte, leker spesielt mye med hverandre og spiser alt de får servert. Om vi skal ta en liten sammenligning med siste kullet til Zeus og Sofia kan vi se det at dette kullet er minst like jevnt. De har mye likhetstrekk med sine eldre søsken <3


Cassio er rolig og kosete selv om han er gjerne med på lek. Mye lik både i kropp og oppførsel sin eldre søster Rosetta.


Vitiello er noe mellom Rosetta og Alexandria. Han har en fantastisk flott pels og like leken som kosete. Stor av størrelse.


Nino er lik både Cairo og Alexandria. Han er tøff og elsker oppmerksomhet. Flott kropp med god tyngde.Dagensvekter: Vitiello - 1211g, Cassio - 1128g og Nino - 1273g.


Se mange nye bilder i album og videoklipp på facebook :-)11. april 2022:


I dag er kattungene 9 uker og vi tok turen til Fotograf Marta Lystad Johansen i hennes studio. Det var både litt skummelt, men ble fort morro. Se alle bildene vi tok i albumet og videoklipp på fb <3


Tiden går så alt for fort. Nå har ikke det gått en hel uke siden sist måling, men i dag er de:

Nino - 1017g, Vitiello - 993g og Cassio - 922g.


Vi ønsker dere alle en riktig god påske =)7. april 2022:


I går var selveste pappapus Zeus vom Perlenmeer*D og onkel Tarzan barnevakt. Det var litt skummelt og da mener jeg ikke for kattungene men for karene. Kattungene syns det var så stas med nye lekekamerater og brukte dem som lekestativ. Men både Zeus og Tarzan er tålmodige og snilde så de var gjerne med på leken :-D


Det går i mye sosialisering med både to- og firbente. Mat og lek er høydepunkt. Utforsking, jakt og kos. Mammapus tar livet helt med ro og ungene styrer det meste selv :-)


Kattungenes vekt i går: Nino - 923g, Vitiello - 902g og Cassio - 872g.


Se mange nye bilder av dem i album og videoklipp på facebook.31. mars 2022:


Helgen og uken har gått til mye sosialisering av kattungene. De har hatt besøk av både store og små. Alle tre er nå reserverte. NO*Condotti's Nino, Cassio og Vitiello blitt over 7 uker.Mammapus og de andre voksne pusene har fått seg et vår bad.


De fortsetter å utvikle de motoriske ferdighetene. Øver på å jakte, hoppe og løpe. De er aktive og nysgjerrige. Både våtmat og tørrfór går ned på høykant, men en melkeskvett hos mor er alltid godt.

Mammapus tar livet med ro, ungene klarer det meste selv <3


Dagensvekter: Nino - 785g, Cassio - 740g og Vitiello - 773g.


Se nye bilder i album.25. mars 2022:


Ukens bilder ble forsinket. Men nå er tiden inne for at kattungene får navn. Jeg var noe idéløs når jeg skulle velge tema og navn til kullet denne gangen..


Under "lookdown" i 2020 og videre under Sofia og Zeus sitt første kullleste jeg en del krim, bl.a. maifia bøker og true crime. Ellers mange bøker innen forskjellige sjangerer ble det.. Tidsfordriv kan man vel si :-)


Mafia blei inspirasjons-temaet til kullet. Navn og tema er helt tilfeldig. Kullet får navn The Camorra Brothers. Og guttene heter: Gutt1 - Nino, Gutt2 - Vitiello og Gutt3 - Cassio <3Litt om dem..


Nino er en utadvent og aktiv fyr. Sokkene og kilene er pr i dag fine og symetriske. Silkemyk og glatt pels med lange hår. Fint hode og søtt utrykk. Lang tung kropp med kraftigbenbygning. Dagensvekt: 622g.


Vitiello stor gutt med et bedagelig gemytt. Han har fluffy stor pels. Lav på fremsokkene. Symetriske fine baksokker og kiler. Fin hodeform og uttrykk. Kraftig benbygning. Lang og tung i kropp. Dagensvekt: 635g.


Cassio er noe mer forsiktig, men svært leken og kosete når han har oversikt over omgivelsene. Lave fremsokker. Rund og kompakt kropp. Kraftig og tung benbygning. Flott hode og tett pels. Fine kiler. Dagensvekt: 620g.


Når dette er sakt, så er det ikke så mye som skiller dem <3


Se mange nye bilder i album og videoklipp på facebook.14. mars 2022:


5 uker er guttene og de er kommet ut i inngjerdingen. Noe mammapus ble først litt stresset av, men syns det var helt ypperlig når det ble mindre jobb på henne. De har begynt på fast føde og det er nydelig godt. De leker mye med hverandre og
trener på jaktferdighetene og bakholdsangrep. De vasker og steller seg. Setter ned bena mer presist og kan ungå hindringer :-)

Mer informasjon om hver kattunge kommer neste gang


Dagens vekter: G1 - 401g, G2 - 403g og G3 - 416g.


Se nye bilder av dem i album og videoklipp på facebook.8. mars 2022:


I går ble kattungene 4 uker. Interessen for å leke med hverandre vises nå og de er begynt å bli aktive. Hørselen er godt utvikla og tennene er på vei frem. Nå starter de utvikling av dybdesyn, selv om det er over en uke igjen til synet er ferdig utviklet. De var ganske så trøtte da vi skulle ta bilder, men vi fikk tatt noen før de sovnet :-)


Videoklipp på fb-gruppen og nye bilder i album.2. mars 2022:


Småtassene er over 3 uker og de har alle åpnet øynene. De er nyskjerrige og ekstra spennendes er det nå når luktesansen er ferdig utviklet. De er noen sikkelige matvrak og to av dem har kloret hverandre når de leter etter sin plass hos mor. Så vi måtte til å smøre litt øyner. Typisk for alder dette. Ørene står nesten rett opp, som viser oss at hørselen er snart ferdig utviklet <3


Gårsdagens vekter: G1 - 280g, G2 - 296g og G3 - 290g.


Se de nye bildene som er lagt ut i albumet og videoklipp på facebook.27. februar 2022:


Nye videoklipp av kattungene på fb-gruppen. Følg oss gjerne der for først oppdatering om kattungene og oppdrettet. Du er velkommen til å ta kontakt om du er interessert i kattunge fra oss :-)22. februar 2022:


Kullet var 2 uker i går. De har åpnet øynene, men er ikke vandt med skarpt lys enda. De har begynt å vandre mye inn i buret. Alle tre spiser godt og er kraftig i kroppsbyggning og rund haudeformer. Mye pels på dem. De har begynt å lette på ørene og ørekanalene begynder å åpne seg mer og mer. De snuser på allt de kommer over.


Dagens vekter: Gutt1 - 211g, Gutt2 - 228g og Gutt3 - 224 g.14. februar 2022:


Da ble kattungene 1 uke, som gikk fort. Guttene spiser godt og vokser fort. Man kan se forskjell på dem i kroppsfasong. Størstemann er lang og noe spissere enn de andre. Men større i størrelse. De to andre er mer jevnt runde og kompakte i kropp. Kraftige og sterke alle sammen med mye pels. Sofia koser seg og nyter dagene med guttene sine <3


Dagens vekter er: Gutt1 - 136g, Gutt2 - 161g og Gutt3 - 145g. Se nye bilder av dem i albumet.


Mer oppdatering vil komme hver uke med nye bilder av dem <312. februar 2022:


Sent mandagskveld ble NO*Ped Alba Sofia - SBI b mamma igjen til tre gutter. Fødselen gikk fort og var over på ca 2t. Første vart setefødsel som Sofia klarte veldig bra. Guttene hadde normalt fine vekter på 84g, 103g og 83g. De er livskraftige og sterke. Mammapus koser seg sikkelig med de små og tar jobben i birmastil <3


Onsdag var Siw her å både fikk hilse på og hjalp meg å få knipset noen bilder av dem<3
De vil etterhvert få sin egen side her på hjemmesiden.


Jeg gleder meg til tida videre. Like spennendes hver gang, for ingen kull er like. Alltid like kjekt og interessant å følge kattungens utvikling!


Alle i kullet er sjokolademasket. Pappa til kullet er Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c.


Takk til Turid som hold meg våken helt i frå Skien på tlf :-) Man blir bra trøtte av å stå opp og se til flere netter på rad.


Følg oss også på vår fb-gruppe for først oppdatering om kullet.


Copyright © 2011-2021 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved

Følg oss