Powershot Kull 2020

Powershot kull 2020

- Inspirert av kamera -

Informasjon

Født: 8. november 2020Mor: IC NO*Condotti's Athena - SBI b 21


Far: Zeus vom Perlenmeer*D SBI cFarge: SBI b 21 og SBI b( Alle kattungene er bærere av farge dilusjonsgen pga pappa Zeus )Innavlsprosent på 6 genrasjoner: 0,00%Begge foreldre er DNA - testet

NO*Condotti's Mju - Gutt 1

Fødselsvekt: 85 gFarge: SBI b 21Kos / Show - Solgt


Ronny, Måløy


NO*Condotti's Ixus - Gutt 2

Fødselsvekt: 84 g


Farge: SBI bKos / Show - Solgt


Delilah, Trondheim

15. februar 2021:


I går var kattungene 14 uker. De er begge flyttet inn i nye hjem og ser ut til å trives godt med sine nye familier. Utrolig kjekt å se hvor tilpassingsdyktige de er. Jeg ønsker både pusene og deres nye eiere masse lykke til videre. Ser frem til oppdatering fra dere <3


Se bilder av dem i album og videoklipp på facebook <311. februar 2021:


Snart 14 uker nå og dette er mine siste dager med kattungene her i hus <3

Som jeg kommer til å savne dem. De er blitt store og bestemte gutter. Mju er noe mer selvstyrt, Ixus elsker oppmerksomhet. De har to helt forskjellige pelstyper og jeg ser frem til å se deres utvikling.
Nå til helgen kommer nye eiere og det blir en spennendes tid for kattungene som sjef i egne hjem <3


Se nye bilder av dem i album og videoklipp på facebook.2. februar 2021:


Over 12 uker og kattungene fikk revaksinering og helsesjekk i går. Det gikk kjempfint. Hev seg rett på matfatet når de kom hjem. Sov mye av gårsdagen, noe som er normalt etter vaksinering. I dag er de seg selv igjen, leker og styrer :-)
Se nye bilder av dem i album og videoklipp på facebook.27. januar 2021:


Kattungene er 11, 5 uke. De er aktive og leker mye. Mju er matvraket og spiser alt. Ixus er noe mer kresen, men spiser mye av det han liker. Det er forsatt mest spennende med med mormor Amora. Nye bilder av dem i albumet <3

Sjå videoklipp av dem på facebook.25. januar 2021:


Lagt til noen nye mobilbilder av kattungene fra forrige uke :-)18. januar 2021:


Nye bilder av kattungene og pappa Zeus vom Perlenmeer*D som satt barnevakt i går. Det var så gøy og jeg tror Zeus forstår hvor mye arbeid det er på mammapus :-D17. januar 2021:


Da ble jeg ferdig med alle studiobildene av kattungene og de er nå lagt ut i deres album <3


I dag er de 10 uker og lager mye liv i hjemmet. Leker med de andre kattene i huset. Og mormor Amora er mest spennedes. Pappa Zeus har vært barnevakt i dag, bilder kommer <38. januar 2021:


Se bilder fra onsdag når pappa Zeus og onkel Tarzan var barnevakt for kattungene. Videoklipp på facebookgruppen :-)4. januar 2021:


Godt nytt år !


I dag har kattungene fått helsesjekk og den første vaksinen fra veterinær Siw Røeggen Lødemel ved Ørsta Volda dyreklinikk. Guttene er sjarmerende og bare nysgjerrige <3 De utforsker, leker, tar vare på hverandre og er veldig oppmerksomme. Kom løpende til meg så snart de ser meg <3


Nye bilder i albumet deres.28. desember 2020:


Kattungene ble 7 uker i går, tiden går bra fort <3


De begynder å utvikle voksent sovemønster og mor har mer tid til seg selv. Øyefargen skifter nå og det blir spennendes å se hvordan den blir. Selv om en skvett hos mamma er forsatt best, spiser de godt med våtfór. Tørrfór er litt kjedeligere, men går ned det også :-)


Se mange nye bilder av dem i deres albumet.23. desember 2020:


Nå er jula like rundt hjørnet. En liten oppdatering kommer inn i mellom siste bakingen her..


Kattungane er over 6 uker. Leker, utforsker og spiser godt. Mammapus stor-koser seg med de og leiker minst like mye som sine barn. Athena er litt frustrert over at guttene bruker mamma sin hale som viftepinne :)


Sida det er jul så har jeg valgt et personligtema for kullet..
Som noen av dere hvet er jeg oppvokst i en fotograf-familie på farsiden. Jeg har selv arbeidet i minilab og har foto som hobby i tilegg til oppdrettet. I dag er det tanten mi Fotograf Marta Lystad Johansen som driver studio og 1.etg er utleid til Ørsta Volda Dyreklinikk. Vi har forsatt rammeverksted i kjelleren og ferdigrammer i 2.etg. I Volda er deler av lokalet leid ut til Nauste Grill og pappa har revisorkontor på andre delen. Foto er forsatt en stor del av hverdagen min og kamera er derfor tema denne gangen. Kullet får navn Powershot. Gutt 1 har fått navn Mju (Olympus kamera) - SBI b 21 og Gut 2 heiter Ixus (Canon) - SBI b <3


Begge kattungene er reservert <3<3

Det ble i fullfart med mobilbilder i dag. Se mange nye bilder av dem i albumet.


Ønsker alle ei god jul og håper alle held seg friske🎄14. desember 2020:


I går ble kattungene 5 uker. De har begynt på fast føde og det er nydelig godt. Gutt1 er lik sin pappa og stupte med hele hode ned i fatet og spiste nesten opp alt. Han bror er litt mer fin på det og vil helst spise fra fingeren min, men spiser mye han også. De leker mye nå og øver på jaktferdighetene, vasker og steller seg. Mammapus nyter tiden med dem og er streng på vaskingen. Som hun syns ikke var bra nok under dagens bilder. Se mange nye bilder av dem i albumet og videoklipp på facebookgruppen<36. desember 2020:


I dag er kattungene 4 uker. De utforsker omgivelsene, er nygjerrige, luktesans er godt utviklet og reagerer godt på lyder. De spiser godt med gode vekter, Gutt1 - 315g og Gutt2 - 356g <3 Se mange nye bilder av dem i albumet.2. desember 2020:


Kattungene er over 3 uker og har begynt å bevege seg rundt. De spiser godt og sover mye. Luktesansen er nå godt utviklet og ørekanalene er åpnet og står rett opp. De har til og med lært å frese som en hilsen når Siw var her på besøk.
Gutt1 hadde fått et klor på øyet da jeg tok bilder, fort gjordt i denne alderen. Se mange nye bilder i albumet <322. november 2020:


2 uker er kattungene i dag. Dette er to robuste gutter som har snart helt åpne øyner. Nå kan man se at ørekanelene har begynt å åpne seg. Selv om de forsatt ikke hører så mye, kan de sanse mor. Luktesansen forsetter uvikling. De legger godt på seg <3


Dagens vekter er Gutt1 - 136g og Gutt 2 - 168g.15. november 2020:


Kullet er i dag en uke. Pga Athena sin lange fødsel tok det tid før melkeproduksjonen kom godt i gang. Dette gjor at Gutt1 ble brått svak. Uken har gått i handmating av han. Injeksjon til både kattungen og Athena ble gitt både en og to dager av veterinærer. Videre med tabletthjelp på Athena. I dag begynte endelig gutten å tatte selv. Følger godt opp videre. Gutt2 er matvrak som sin pappa og morfar. Han er stor og mye liv i <38. november 2020:


CH NO*Condotti's Athena - SBI b 21 fødte to sunne og livskraftige gutter på 85g og 84g kom til verden på selveste farsdagen. Det ble en lang første føddsel for mor da en døfødt men velskapt kattunge var sist. Inge fødsler er like. Vår flotte Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c er pappa til kullet<3


Tusen takk for de ekstra hendene jeg fikk til hjelp og gode råd <3

Copyright © 2011-2021 by Ingeborg B. Nilsen Lystad. All Rights Reserved

Følg oss